رئیس عدلیه ولایت پکتیا با مسوولان ولسوالی‌های‌ شواک و وزی ځدارن دیدار کرد

barekzai_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱ - ۱۴:۲۱
.

مولوی فاتح الله فاتح، رئيس عدلیې ولایت پکتيا و هیئت همراهش به‌ ولسوالی‌های‌ شواک و وزی ځدارن این ولایت سفر کرده و با ولسوالان و مسؤولان محلی ولسوالی‌‌های مذکور دیدار و گفتگو کرد.

رئیس عدلیه ولایت پکتیا در جریان این دیدارها درباره برخی موضوعات صحبت نمود و بر هماهنگی بیشتر در قسمت جلوگیری از غصب زمین تاکید کرد.

او مشکلات در بخش های مدیریت‌های قضایای امارت، مساعدین حقوقی، وکلای مدافع، بنیادهای خیریه، رهنمای معاملات و عریضه نویسان را با ولسوالان و مسؤولان محلی این ولسوالی‌‌ها شریک ساخته و آنان در زمینه حل این مشکلات  اطمینان دادند.

ریاست عدلیه ولایت پکتیا جهت هماهنگی بهتر، حل مشکلات موجود و از بین بردن موانع کاری با مسؤولان دیگر ولسوالی‌های این ولایت نیز نشست‌های هماهنگی را برگزار می‌کند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۱:۵۴
Background image

برگزاری نشست هماهنگی میان ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و محکمه استیناف ولایت کابل برگزار شد

 محترم مفتی ضیاء الحق ثاقب، رئیس مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و هیئت همراهش در نشستی با محترم مفتی ذبیح الله ساجد، رئیس محکمه استیناف ولایت کابل بر هماهنگی بیشتر میان دو اداره تأکید. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۱:۳۰
Background image

رئیس وکلای مدافع وزارت عدلیه با شماری از مسؤولان ولایت‌های پکتیا و خوست دیدار کرد

 محترم مولوی جان محمد «محمد طلحه»، رئیس وکلای مدافع وزارت عدلیه در رأس یک هیئت به ولایت‌های پکتیا و خوست سفر نموده و با شماری از مسؤولان محلی این ولایات نشست‌های هماهنگی جداگانه برگزار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۱:۱۴
Background image

شماری از دفاتر رهنمای معاملات در ولایت کنر مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت کنر روز چهارشنبه، ۲۸ شوال ۸ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر اسعد آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

طی این نظارت هیئت نظارتی جوازهای فعالیت،. . .

BACK TO NEWS