رئیس عدلیه ولایت پکتیا با شماری از مسؤولان بنیادهای خیریه این ولایت دیدار کرد

barekzai_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ - ۱۰:۰
.

 مولوی فاتح الله فاتح، رئیس عدلیه ولایت پکتیا روز چهار‌شنبه، ۱۲ رمضان با شماری از مسؤولان بنیادهای خیریه این ولایت در مقر ریاست مذکور دیدار کرد.
رئیس عدلیه در این دیدار تاکید کرد که مسؤولان بنیادهای خیریه در اجراآت کاری خویش با مردم برخورد نیک داشته باشند و کمک‌ها را به افراد و اشخاص نیازمند و مستحق توزیع نمايند.
در این دیدار همچنان مسؤولان بنیادهای خیریه مشکلات و خواست‌های خود را شریک ساختند که ریاست عدلیه در زمینه حل آن به آن‌ها اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۲:۳
Background image

رئیس مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه با والیان ولایات سمنگان، جوزجان و سرپل دیدار کرد

 مولوی جان محمد «محمد طلحه» رئیس مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و هیئت همراهش در ادامه سفر به ولایت‌های شمال کشور، طی هفته گذشته به ولایت‌های جوزجان، سمنگان و سرپل سفر کرده و با والیان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۱:۵۴
Background image

۳۶ دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت هرات طی دو روزگذشته حدود ۳۶ دفتر رهنمای معاملات را در ناحیه ۱۴ شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

کمیته مذکور طی این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۱:۴۶
Background image

فعالیت‌های ۴۵ بنیاد خیریه و اتحادیه در شهر کابل مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست جمعیت‌ها و نهادهای اجتماعی وزارت عدلیه، طی دو ماه گذشته فعالیت‌های ۲۹ اتحادیه، ۱۷ بنیاد خیریه ، ۱ شورا و ۱ سازمان را در شهر کابل مورد نظارت و بررسی قرار داده است.

هی. . .

BACK TO NEWS