رئیس عدلیه ولایت هرات بر همکاری جدی بنیادهای خیریه با عودت‌کنندگان تاکید کرد

barekzai_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۱:۲۹
.

 مولوی یارمحمد جانان خادمی، رئیس عدلیه ولایت هرات روز یکشنبه، ۳ محرم الحرام با شماری از مسؤولان بنیادهای خیریه این ولایت نشستی هماهنگی را در مقر ریاست عدلیه برگزار کرد.

در این نشست، رئیس عدلیه به اهمیت کمک‌های بنیادهای خیریه به عودت‌کنندگان اشاره کرد و گفت که در این اواخر شمار زیادی از هموطنان پس از مدت طولانی مهاجرت به کشور برگشته‌ اند. وی تاکید نمود که این عودت‌کنندگان به کمک‌های عاجل در زمینه مسکن، معیشت و دیگر نیازهای اساسی زندگی نیازمند اند و بنیادهای خیریه می‌توانند در این زمینه نقش مهم و موثر داشته باشند.
رئیس عدلیه همچنین تأکید کرد که کمک‌های خیریه باید به صورت شفاف، عادلانه و به افراد نیازمند توزیع شود و بنیادهای خیریه در این زمینه با ریاست عدلیه هماهنگی لازم را داشته باشند.
در عین حال، مسؤولان بنیادهای خیریه در این نشست اطمینان دادند که با عودت‌کنندگان هر نوع کمک و همکاری لازم را می‌کنند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۴:۵۷
Background image

دستگاه معیاری تصفیه آب به منظور تأمین آب آشامیدنی صحی در وزارت عدلیه نصب و بهره برداری شد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز پنجشنبه، ۲۷ ربیع الاول یک پایه دستگاه معیاری تصفیه آب را که به منظور تأمین آب پاک و صحی برای کارمندان این وزارت نصب. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۴:۶
Background image

برنامه ارزیابی نیازهای آموزشی کارمندان وزارت عدلیه برگزار شد

 برنامه ارزیابی نیازهای آموزشی کارمندان وزارت عدلیه روز دوشنبه، ۲۴ ربیع الاول با حضور رئیسان و کارمندان این وزارت و هیئت انستیتوت خدمات ملکی برگزار شد.
در افتتاحیه این برنامه محترم مفتی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۰ - ۱۴:۱۹
Background image

برگزاری نشست رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب‌شده

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون، موضوعات هزاران جریب زمین را در ولایات مختلف کشور مورد بررسی قرار. . .

BACK TO NEWS