حدود ۶ جریب زمین غصبی در ولایت پنجشیر غصبی تثبیت شد

hakeem_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۶ - ۹:۴۹
.

رییس و اعضای هیأت تخنیکی ولایت پنجشیر روز یکشنبه، ۲۱ رمضان جهت تثبیت و تشخیص ساحات غصب شده به ولسوالی پریان این ولایت سفر کرد.

هیأت مذکور با ولسوال و دیگر مسوولان این ولسوالی دیدار نموده و در باره ایجاد هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین در این ولایت معلومات ارایه نمود.

بعداً هیأت مذکور به قریه نودانک ولسوالی پریان رفته و با بازدید از ساحه حدود ۶.۳ جریب زمین غصبی را تثبیت نموده و آن را سکیچ کرد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۲۶
Background image

شماری از دارالترجمه‌ها در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 مسؤولان مدیریت تصدیق ترجمه اسناد رسمی ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز چهارشنبه، ۵ ذوالقعدة ۸ باب دارالترجمه‌ را در شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های آنان را. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۸
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة به ریاست مولوی لاهور خان وفادار، رئیس عدلیه ولایت پکتیکا و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.

در این نشست،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۰
Background image

۱۳ دفتر لیلیه محصلین در ولایت پروان مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت پروان به رهبری ریاست عدلیه این ولایت، روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة ۱۳ دفتر لیلیه محصلین را در شهر چاریکار، مرکز این ولایت مورد نظارت قرارد داد.

طی. . .

BACK TO NEWS