حدود ۵۰۰۰ جریب زمین در ولایت قندوز بازدید و بررسی شد

hayat_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۷ - ۱۴:۲۴
.

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت قندوز به ولسوالی گل تپه این ولایت رفته و در راستای جلوگیری از غصب زمین اقدامات عملی انجام داد.

این هیأت به ساحه توبره کش ولسوالی گل تپه رفته و موازی ۵۰۰۰ جریب زمین این ساحه را از نزدیک مشاهده و بررسی کرد. زمین مذکور شامل زمین زراعتی، خانه‌ها، زمین تحت اجاره و بعضاً لامزروع می‌باشد.

هیأت مذکور با مردم و بزرگان این ساحه دیدار کرده و درباره کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و فرمان امیرالمومنین حفظه الله معلومات داد. هیأت با مردم درباره اجاره دهی‌ زمین‌های این ساحه نیز صحبت کرده و از آنان در راستای اسکیچ و کروکی این ساحه خواهان همکاری شد. 

مردم تمام زمین‌های ساحه یاد شده را امارتی یاد نموده و در قسمت همکاری با هیأت اعلام آمادگی کردند.

هیأت تخنیکی همچنین به مردم این ساحه استعلام‌های معلوماتی توزیع نموده و از ۵۰ جریب زمین تحت اجاره یک تجار نیز بازدید کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۲:۳
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز پنجشنبه، ۲۴ جمادی‌الأولی امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه پنجم مربوط ریاست نشرات و ارتباط عامه این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۱:۴۱
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز چهارشنبه، ۲۳ جمادی‌الأولی امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه ششم مربوط ریاست مالی و اداری این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.
در این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۰:۴۶
Background image

امضای سند انتقال مراکز اصلاح و تربیت اطفال میان وزارت عدلیه و اداره تنظیم امور زندان‌ها

 هیئت مؤظف انتقال مراکز اصلاح و تربیت اطفال (دارالتأدیب) از اداره تنظیم امور زندان‌ها به وزارت عدلیه که بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه الله تعالی ایجاد گردیده، سند انتقال این. . .

BACK TO NEWS