تثبیت و تشخیص بیش از ۵ هزار جریب زمین امارتی در ولایت قندوز

barekzai_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۴ - ۱۴:۱۶
.

 نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت قندوز روز یکشنبه، ۲۵رجب المرجب با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.
در این نشست دوسیه‌‌های حدود پنج هزار (۵۰۰۰) جریب زمین در ساحه قره کوترمه مربوط ولسوالی امام صاحب و بیش از بیست و یک (۲۱) جریب زمین در ساحات چهار گلتپه و و کیل جنگل ولسوالی قلعه ذال این ولایت مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در نتیجه زمین مذکور امارتی تثبیت و تشخیص شد.
هیئت فیصله کرد که دوسیه های زمین های مذکور جهت فیصله نهایی به کمیسیون مرکزی ارسال گردد.
در این نشست همچنان برخی دیگر از دوسیه‌های مربوط به زمین‌های غصب شده در سطح ولایت قندوز مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در مورد آن تصامیم لازم اتخاذ گردید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۰ - ۱۴:۴۲
Background image

نشست کمیته مشترک کنترول کرایه منازل برگزار شد

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل که به رهبری وزارت عدلیه و عضویت قوماندانی امنیه، استخبارات، شاروالی و دیگر ادارات ذیربط امارتی تشکیل شده، نخستین نشست خود را برگزار کرد.

این نشست به. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۰ - ۹:۴۷
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی در ولایت بامیان امتحان اخذ شد

 ریاست عدلیه  ولایت بامیان  روز شنبه، ۱۸ صفر‌المظفر برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی را در این ولایت برگزار کرد.

در این امتحان که مسؤولان ریاست. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۹ - ۱۰:۲۲
Background image

استرداد بیش از ۳۷ هزار جریب زمین امارتی در ۱۰ ولایت طی یک ماه گذشته

 هیأت‌های تخنیکی جلوگیری از غصب زمین در جریان ماه محرم الحرام سال ۱۴۴۷ هجری قمری بیش از سی‌وهفت‌هزار و پنجاه و دو (۳۷۰۵۲) جریب زمین امارتی را در ولایت‌ فارياب، جوزجان، دايکندی، غور،. . .

BACK TO NEWS