بیش از ۶۲۰ جریب زمین در ولایت پروان مورد بررسی قرار گرفت

نشستهای هیاتهای تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایات پروان و سرپل با حضور رییسان و اعضای این هیأتها برگزار شده و بیش از ۶۲۰ جریب زمین در ولایت پروان مورد بررسی قرار گرفت.
هیأت تخنیکی ولایت پروان به ولسوالی بگرام این ولایت رفته و زمین های غصب شده در این ولسوالی و قطعه ۱۸۲۷ کادستر را که شامل ۸۷۷۷.۶ جریب زمین میباشد، مورد بررسی قرار داد. هیأت مذکور از مجموع زمین مذکور ۶۲۰.۵۶۱ جریب آن را بررسی و سروی کرده و نمبر قطعه، مساحت، حدود اربعه، شهرت غاصب، نوعیت آبادی، نوعیت ساحه و قیمت فعلی هر کدام را به طور جداگانه، تهیه و ترتیب نموده است.
در همین حال، هیأت تخنیکی ولایت سرپل جهت بررسی اسناد و جلوگیری از غصب ملکیت های امارتی به ساحه پشتهقره رفته و در حضورداشت قریه داران و زمینداران، ساحه مذکور را توسط انجینران فنی کروکی و مساحت نمودند.

هیأت مذکور به اهالی این ساحه هدایت داد تا از هر نوع فعالیت بالای ساحات متذکره خودداری کنند و همچنان چند تن از زمینداران را که در ساحه مذکور در حال فعالیت بودند، بازداشت کرده و غرض تحقیق به مراجع مربوطه معرفی نمود.