بیش از ۲۶ جریب زمین در ولایت سرپل امارتی تثبیت شد

hayat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۵/۱۹ - ۱۲:۱
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت سرپل روز سه شنبه، ۲۲ محرم الحرام با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و در آن پیرامون دو قطعه زمین غصب شده ریاست ارشاد، حج و اوقاف واقع قريه کهنه بازار بحث و تبادل نظر صورت گرفته و از متصرف آن اسناد مطالبه گردید.

در این نشست در مورد پنج قطعه زمین امارتی غصب شده واقع قریه ایگزک ولسوالی مرکز نیز بحث شده و تصمیم گرفته شد که جهت بررسی ساحه روز چهارشنبه گروپ از هیأت به ساحه رفته و اسناد دست داشته را تطبیق نمایند و همچنین روی عریضه اهالی برخی قریه‌های ولسوالی سوزمه قلعه پیرامون غصب ۳۲ هزار جریب زمین آبی و مالچر امارتی بحث و تبادل نظر صورت گرفت و تصمیم بر این شد که هیأت تخنیکی بعد از تکمیل اسناد به ساحه سفر نموده و اسناد دست داشته طرفین را بالای ساحه تطبیق نماید.

هیأت تخنیکی همچنین پيرامون دو قطعه زمین غصب شده امارتی واقع میدان طیاره مرکز سرپل بحث کرده و هدایت داد که اسناد آن تکمیل گردد.

روز بعد گروپی از هیأت تخنیکی جهت بررسی پنج قطعه زمین غصب شده امارتی واقع قریه کهنه بازار مرکز این ولایت به ساحه رفته و ساحات غصب شده را بررسی و نقشه کادستری را بالای آن تطبیق نمود.

هیأت مذکور حدود ۲.۱۳ جریب زمین آبی و حدود ۲۴.۴۴ جریب زمین مالچر واقع قریه ایگزک را بعد از بررسی و تطبیق اسناد کادستری امارتی تثبیت نمود و حدود ۳۱ جریب، ۱۸ بسوه و ۶ بسواسه زمین آبی واقع این قریه تحت بررسی این هیأت قرار دارد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۲۶
Background image

شماری از دارالترجمه‌ها در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 مسؤولان مدیریت تصدیق ترجمه اسناد رسمی ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز چهارشنبه، ۵ ذوالقعدة ۸ باب دارالترجمه‌ را در شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های آنان را. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۸
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة به ریاست مولوی لاهور خان وفادار، رئیس عدلیه ولایت پکتیکا و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.

در این نشست،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۰
Background image

۱۳ دفتر لیلیه محصلین در ولایت پروان مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت پروان به رهبری ریاست عدلیه این ولایت، روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة ۱۳ دفتر لیلیه محصلین را در شهر چاریکار، مرکز این ولایت مورد نظارت قرارد داد.

طی. . .

BACK TO NEWS