بیش از ۱۴جریب زمین غصبی در ولایت پنجشیر تثبیت شد

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱/۷ - ۱۳:۱۷
.

رییس و اعضای هیأت تخنیکی ولایت پنجشیر روز یکشنبه، ۱۴ رمضان جهت تثبیت و تشخیص ساحات غصب شده به ولسوالی پریان این ولایت سفر کردند.

هیأت مذکور با ولسوال و دیگر مسوولان محلی  این ولسوالی دیدار کرده و درباره ایجاد هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین در این ولایت معلومات داده و از مسوولان محلی این ولسوالی خواست که با هیأت مذکور همکاری نمایند.

بعداً هیأت مذکور به ساحه نودانک ولسوالی پریان رفته و با بررسی این ساحه ۱۴،۳۵ جریب زمین را غصبی تثبیت و تشخیص کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۱:۴۵
Background image

شماری از دفاتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز دوشنبه، ۱۷ جمادی‌الثانی حدود  ۱۶ دفتر رهنمای معاملات را در ناحیه هشتم شهر هرات مورد نظارت قرارد داد.

طی این نظارت سته‌های رسمی، جوازهای فعالیت،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۱:۴۱
Background image

۲۵ دارالوکاله در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز دو‌شنبه، ۱۷ جمادی‌الثانی ۲۵ باب دارالوکاله‌ را در ناحیه چهارم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۱:۳۵
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی در ولایت کنر امتحان اخذ شد

 ریاست عدلیه  ولایت کنر  روز سه‌‌شنبه، ۱۸ جمادی‌الثانی برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از ۱۱ تن متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی را در مقر این ریاست برگزار کرد.

در این برنامه مولوی روح. . .

BACK TO NEWS