بیش از ۱۲۰۰ جریب زمین امارتی در ولایت بدخشان تثبیت شد

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۵/۳۱ - ۱۴:۵۶
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بدخشان، روز یکشنبه، ۳ صفرالمظفر ۱۴۴۵ با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و در آن مشکلات مکاتیب واصله از وزارت مالیه و مقام این ولایت در رابطه به استرداد ۱۶۴۴ جریب زمین ملکیت شرکت دولتی سپین زر واقع ولسوالی بهارک این ولایت مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در زمینه تصمیم لازم اتخاذ شد.

در این نشست در مورد ۱۴۴ جریب زمین فارم تحقیقاتی زراعتی لعل بدخشان و یک سلسله موضوعات دیگر نیز بحث شده و فیصله شد که به قوماندانی امنیه مکتوب رسمی ارسال گردد تا زمینه سروی و کروکی ساحه مذکور را به تیم کادستر مساعد سازد.

در این نشست همچنین از تثبیت ۱۲۱۷ جریب زمین جنگل در ولسوالی کران و منجان توسط آمر اراضی گزارش ارایه شد و از احتمال غصب دو باره آن نیز جلوگیری صورت گرفت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۹:۸
Background image

وزیر عدلیه نشستی را با شماری از علما و بزرگان قومی ولایت خوست برگزار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی طی سفرش به ولایت خوست، روز دوشنبه، ۵ شوال نشستی را با شماری از علمای مدارس دینی، متنفذین و بزرگان قومی این ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۲:۱۸
Background image

وزیر عدلیه در خوست با نیروهای سرحدی امارت اسلامی دیدار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز شنبه، ۳ شوال از برخی پوسته‌های امنیتی نیروهای سرحدی در این ولایت بازدید نموده و با نیروهای سرحدی امارت اسلامی مستقر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت ترجمه امتحان اخذ شد

 ریاست ترجمه اسناد تقنینی و تصدیق اسناد رسمی ریاست عمومی امور قانونگذاری وزارت عدلیه به منظور ارتقای کیفیت ترجمه، روز پنجشنبه، ۲۳ رمضان برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از تعدادی از متقاضیان. . .

BACK TO NEWS