بیست هزار جریب زمین کمپنی افکو در شهرک عینومینه ولایت قندهار تثبیت و تصفیه شد

hayat_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۶ - ۱۳:۳۱

نشست‌هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت قندهار با حضور رییس و اعضای این هیأت، اعضای کمیته نظارت از شهرک عینو مینه و مسوولین این شهرک برگزار شد و در آن موضوع شهرک عینو مینه و برخی موضوعات دیگر مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست، مسوولین شهرک عینو مینه راجع کارهای این شهرک معلومات مفصل ارایه کرد و بر تسریع امور کاری نیز تأکید صورت گرفت.

در نشست مذکور، هیأت تصفیه از فعالیت های خود گزارش داده، گفت که بالای ۲۰ هزار جریب زمین کمپنی افکو عملیه تثبیت و تصفیه انجام شده و زمین مذکور مشخص و نشانی گردیده است. 

در این نشست، ۱۳ هزار و ۲۴۰ جریب زمین دیگر که در پلان تصفیه عینو مینه شامل بود، مشخص گردید. هیأت مذکور بر بنیاد طرزالعمل از همه اشخاص حقیقی و حکمی که بالای ساحه مذکور ادعای ملکیت دارند، اسناد معتبر مطالبه نموده و از ادارات مختلف نیز در این باره معلومات خواسته شده است.

هیأت تخنیکی ولایت قندهار همچنین ۷۹۶.۶ جریب زمین زراعتی را در قریه ده باغ ولسوالی دند این ولایت دولتی تثبیت نموده است.

هیأت های تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایات جوزجان، ارزگان و کنر نیز در جریان دو روز گذشته نشست های شان را برگزار نموده و از ساحات غصب شده در این ولایات بازدید و بررسی نمودند.

هیأت تخنیکی ولایت جوزجان با والی این ولایت دیدار کرده و درباره امور کاری هیأت مذکور گفتگو نمودند. هیأت همچنان گزارش جلسات شان را با والی این ولایت در میان گذاشتند.

در نشست هیأت تخنیکی ولایت ارزگان در مورد زمین‌های غصب شده در ساحه کاش ولسوالی چوره که از سوی مردم غصب شده، بحث صورت گرفت. این زمین‌ که حدود ۲۰۰۰ جریب مساحت دارد امارتی تثبیت شده و دوباره به امارت اسلامی سپرده شد.

همچنان در نشست هیأت تخنیکی ولایت کنر تیم کادستر در مورد زمین‌های ۴ قریه معلومات ارایه کرد. در این نشست، منشی هیأت، معلومات کادستری جمع‌آوری شده درباره زمین‌های لچگلی و دندها را به جلسه ارایه کرد.

هیأت همچنان کار عملی را بالای ۳۰۴ جریب زمین که هنوز هم در حالت غصب قرار دارد آغاز کرده و نقشه‌های کادستری را تطبیق نمودند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۲۶
Background image

شماری از دارالترجمه‌ها در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 مسؤولان مدیریت تصدیق ترجمه اسناد رسمی ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز چهارشنبه، ۵ ذوالقعدة ۸ باب دارالترجمه‌ را در شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های آنان را. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۸
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة به ریاست مولوی لاهور خان وفادار، رئیس عدلیه ولایت پکتیکا و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.

در این نشست،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۰
Background image

۱۳ دفتر لیلیه محصلین در ولایت پروان مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت پروان به رهبری ریاست عدلیه این ولایت، روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة ۱۳ دفتر لیلیه محصلین را در شهر چاریکار، مرکز این ولایت مورد نظارت قرارد داد.

طی. . .

BACK TO NEWS