به تعدادی از متقاضیان، جواز فعالیت رهنمای معاملات توزیع شد

یاست امور رهنمای معاملات و عریضه نویسان ریاست عمومی انسجام وزارت عدلیه، روز دوشنبه، ۲۲ ذوالحجه ۱۴۴۴ به تعدادی از متقاضیان، جواز فعالیت رهنمای معاملات را توزیع کرد.
در مراسمی که به همین مناسبت در وزارت عدلیه برگزار شده بود، با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد و در آن مولوی رحمت الله حقانی، رییس عمومی انسجام وزارت عدلیه، مولوی سکندر یحیی عابد، رییس امور رهنمای معاملات و عریضه نویسان و سایر مسوولین این وزارت اشتراک نموده بودند.
در این مراسم، مولوی رحمت الله حقانی، رییس عمومی انسجام وزارت عدلیه پیرامون موضوع صحبت نموده و به متقاضیان جواز فعالیت رهنمای معاملات معلومات لازم را شریک نمود.
وی آنان را متوجه مسوولیتها و مکلفیتهایشان ساخته گفت که جواز فعالیت رهنمای معاملات صرف یک جواز نبوده بلکه سند اعتبار از حسن معامله شما در بین مردم است و باید نظر به تعهدی که با باری تعالی و مردم شریف افغانستان و وزارت عدلیه دارید، در تمامی معاملات خویش رضایت الله متعال را مدنظر داشته و از هر گونه فریب کاری و غل و غش در معاملات دوری کنید تا مرحمی بر دردها و التیامی بر زخم های ملت رنج دیده ما باشید. وی همچنان آنان را به همکاری و همیاری با امارت اسلامی تشویق نمود.
در این مراسم، به منظور آشنایی بهتر متقاضیان جواز فعالیت رهنمای معاملات با این شغل و مسوولیتها و مکلفیتهای شان آموزشها و معلومات لازم داده شده و به ۲۰ تن از متقاضیان، جواز فعالیت رهنمای معاملات، توزیع شد.