برگزاری نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت پنجشیر

hayat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۳/۲۵ - ۱۲:۳۳
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت پنجشیر روز چهارشنبه، ۲۵ ذوالقعده با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و در آن هیأت مذکور با اهالی قریه ملکان دیدار کرده و مشکلات آنان را شنید و در زمینه هدایات لازم سپرد.

در این نشست، فیصله شد که به برخی عارضین و برخی ادارات استعلام توزیع شود و نیز برخی ساحات از نزدیک مشاهده و بررسی شود.

در مورد دوسیه ریاست حج و اوقاف و اهالی قریه پاراخ نیز فیصله شد که ملکیت ریاست حج و اوقاف به اهالی مذکور کرایه داده شود؛ چون اهالی مذکور حاضر به پرداخت کرایه آن هستند. ریاست حج و اوقاف نیز موظف شد که قرارداد جامع در این رابطه تهیه کند.

در این نشست، چند ماده مقرره جلوگیری از غصب زمین نیز مورد بحث قرار گرفت و همچنان حکم نمبر ۶۳۴ امیرالمومنین حفظه الله به اعضای این هیأت توزیع شد. برخی موضوعات اداری نیز مورد بحث قرار گرفت و در زمینه تصامیم لازم اتخاذ شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۲:۳۷
Background image

رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در مورد دوسیه‌های حدود ۳۴ هزار جریب زمین تصمیم‌گیری کرد

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون موضوعات حدود ۳۴ هزار جریب زمین را در ولایات مختلف کشور مورد بررسی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۱
Background image

وزیر عدلیه بر کار با اخلاص مسؤولان این وزارت تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی در مراسم معرفی شماری از رئیسان و مسؤولان این وزارت تأکید کرد که اخلاص در امور کاری و تقویت نظام بر هر مسؤول لازم است.

مر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۳:۲۸
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز سه‌شنبه، ۳۰ ذوالحجة امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه چهارم ریاست عمومی انسجام این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.

در این امتحان. . .

BACK TO NEWS