برگزاری نشست هماهنگی میان ریاست عدلیه و مقام ولایت زابل

waheed
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱/۲ - ۱۵:۲۸

مولوی عبدالوارث خلیل، رییس عدلیه ولایت زابل، روز یکشنبه، 29 حوت 1400 با الحاج ملا بسم‌الله عبدالله والی آن ولایت دیدار کرد.

در این نشست که به منظور همکاری و هماهنگی بیشتر میان ریاست عدلیه و مقام ولایت زابل در راستای حفظ و نگهداری ملکیت‌های عامه برگزار شده بود، معاون والی ولایت زابل و آمرین حقوق و قضایای امارت ریاست عدلیه نیز حضور داشتند.

در این نشست به همکاری و هماهنگی بیشتر میان ریاست عدلیه و مقام ولایت زابل تأکید صورت گرفت.

همچنان به منظور حفظ و نگهداری ملکیت‌های عامه و به اساس پیشنهاد ریاست عدلیه و حکم مقام محترم ولایت زابل، یک هیأت متشکل از نمایندگان مقام ولایت، ریاست شهرسازی و اراضی، ریاست زراعت، در مرکز نماینده قوماندانی امنیه و در ولسوالی‌ها ولسوال و قوماندان امنیه آن ولسوالی و نمایندگان ادارات ذیربط تعیین گردید.

این هیأت موظف است تا به ولسوالی‌ها سفر نموده و فیصله مقام ولایت و ریاست عدلیه را در عرصه‌های دفاع از ملکیت‌های عامه و مسایل مربوط به رهنماهای معاملات، موترفروشی‌ها و عریضه نویسان عملی نمایند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۲:۳
Background image

رئیس مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه با والیان ولایات سمنگان، جوزجان و سرپل دیدار کرد

 مولوی جان محمد «محمد طلحه» رئیس مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و هیئت همراهش در ادامه سفر به ولایت‌های شمال کشور، طی هفته گذشته به ولایت‌های جوزجان، سمنگان و سرپل سفر کرده و با والیان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۱:۵۴
Background image

۳۶ دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت هرات طی دو روزگذشته حدود ۳۶ دفتر رهنمای معاملات را در ناحیه ۱۴ شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

کمیته مذکور طی این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۱:۴۶
Background image

فعالیت‌های ۴۵ بنیاد خیریه و اتحادیه در شهر کابل مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست جمعیت‌ها و نهادهای اجتماعی وزارت عدلیه، طی دو ماه گذشته فعالیت‌های ۲۹ اتحادیه، ۱۷ بنیاد خیریه ، ۱ شورا و ۱ سازمان را در شهر کابل مورد نظارت و بررسی قرار داده است.

هی. . .

BACK TO NEWS