برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيا

barekzai_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۸ - ۱۳:۳۷
.

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيا روز دوشنبه، ۳۰ شوال به ریاست مولوی فاتح الله فاتح، رئیس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور در مقر این ریاست برگزار شد.
در این نشست، رئیس عدلیه ولایت پکتيا به کارمندان ریاست مذکور در باره اجرای مسؤولیت‌های شان، پابندی به وقت و حاضری، اجرای به موقع امور، داشتن اخلاص، برابر نمودن صورت و سیرت خود مطابق سنت نبوی، احترام متقابل میان کارمندان، رویه و برخورد نیک با مراجعین و دیگر موارد توصیه‌های لازم نمود.
در این نشست آمرین و کارمندان این ریاست نیز مشکلات و پیشنهادهای شان را به منظور بهبود امور کاری مطرح کرده و خواهان رسیدگی به آن گردیدند.
رئیس عدلیه به کارمندان این ریاست وعده سپرد که در راستای حل مشکلات آنان از هیچ گونه سعی و تلاش دریغ نخواهد کرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۱
Background image

وزیر عدلیه بر کار با اخلاص مسؤولان این وزارت تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی در مراسم معرفی شماری از رئیسان و مسؤولان این وزارت تأکید کرد که اخلاص در امور کاری و تقویت نظام بر هر مسؤول لازم است.

مر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۳:۲۸
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز سه‌شنبه، ۳۰ ذوالحجة امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه چهارم ریاست عمومی انسجام این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.

در این امتحان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۱۰
Background image

برای ۵۰ تن از متصدیان دفاتر رهنمای معاملات در ننگرهار برنامه آموزشی برگزار گردید

ریاست عدلیه ننگرهار برای ۵۰ تن متصدیان دفاتر رهنمای معاملات واقع ناحیه هفتم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت برنامه آموزشی یک روزه برگزار کرد.

در این برنامه که روز پنجشنبه، ۱۸ ذوالحجة. . .

BACK TO NEWS