برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت سرپل

barekzai_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۴ - ۱۵:۵

نشست اداری ریاست عدلیه ولایت سرپل روز سه‌شنبه، ۳۰ صفرالمظفر به ریاست مولوی عبدالرازق مرزوقی، رییس عدلیه ولایت سرپل و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.

در این نشست، رییس عدلیه ولایت سرپل درباره اطاعت از اوامر امراء، مزایای آن و همکاری و رفتار برادرانه میان کارمندان طبق شریعت اسلامی صحبت کرد و از کارمندان این ریاست خواست تا این موارد را رعایت کنند.

در این نشست به کارمندان ریاست عدلیه در قسمت اجرای به موقع امور، احترام متقابل میان همدیگر و برخورد نیک با مراجعین توصیه‌های لازم صورت گرفت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۵:۵۵
Background image

کار اعمار ترمیم‌گاه وسایط وزارت عدلیه در حال تکمیل شدن است

 وزارت عدلیه امارت اسلامی یک باب ورکشاپ و ترمیم‌گاه وسایط نقلیه در محوطه این وزارت ساخته که کار ساخت و ساز آن در حال تکمیل شدن است.
این ورکشاپ به منظور سهولت در امور ترمیم تجهیزات وسایط. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۷
Background image

وزیر عدلیه امارت اسلامی با شماری از تحلیلگران مسایل سیاسی کشور دیدار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی افغانستان روز چهارشنبه، ۷ صفرالمظفر در دفتر کارش با شماری از تحلیلگران مسایل سیاسی کشور دیدار کرده و با آنان درباره. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۱:۵۰
Background image

طی یک ماه گذشته از فعالیت‌های ۳۶۰ عریضه نویس نظارت شده است

 هیئت نظارتی ریاست امور رهنمای معاملات و عریضه نویسان ریاست عمومی انسجام وزارت عدلیه، طی ماه محرم الحرام سال جاری هجری قمری، فعالیت‌های ۳۶۰ عریضه نویس را در ساحات مختلف شهر کابل مورد. . .

BACK TO NEWS