برگزاری سمینار آموزشی شش روزه برای اعضای مسلکی ریاست‌های عدلیه ولایات

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۸/۱۶ - ۱۰:۵۵
.

آمریت آموزش و ارتقای ظرفیت ریاست منابع بشری وزارت عدلیه، روز شنبه، ۲۰ ربیع الثانی، سمینار آموزشی شش روزه را برای اعضای مسلکی ریاست‌های عدلیه چهار ولایت کشور در تالار ریاست عدلیه ولایت قندوز برگزار کرد.

در این سمینار که تحت عنوان آموزش مسلکی قضایای امارت برگزار شده، ۲۶ تن از اعضای مسلکی ریاست‌های عدلیه ولایات بغلان، تخار، بدخشان و قندوز اشتراک نموده و در مورد غصب و راهکار‌های مبارزه با آن، مقرره جلوگیری از غصب زمین و لایحه مربوط، دعوا و شرایط آن، برنامه ریزی و اهمیت مراسلات اداری در انسجام امور اداره، آموزش‌های لازم را فرا می‌گیرند.

در افتتاح این سمینار شیخ عزیزالله سعیدی، رییس عدلیه ولایت قندوز در مورد اخلاص و مسوولیت پذیری صحبت کرده و بر فراگیری این برنامه تاکید نمود. وی از برگزارکنندگان این سمینار ابراز سپاس و قدردانی نموده و خواهان برگزاری چنین برنامه‌ها در آینده نیز گردید.

آمریت آموزش و ارتقای ظرفیت ریاست منابع بشری وزارت عدلیه به منظور بلند بردن ظرفیت کاری کارمندان این وزارت هرازگاهی چنین برنامه‌ها را برگزار کرده و در راستای ارتقای ظرفیت کارمندان این وزارت تلاش می‌نماید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۴:۴۲
Background image

فعالیت‌های ۴ بنیاد خیریه در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیأت نظارتی ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز یکشنبه، ۱۸ ذی‌الحجة دفاتر ۴ بنیاد خیریه را در ناحیه‌ سوم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.
طی این نظارت جوازهای فعالیت، گزارش. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۴:۲۸
Background image

شماری از دارالوکاله‌ها در ولایت بامیان مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع زون بامیان روز دوشنبه، ۱۹ ذی‌الحجة ۸ باب دارالوکاله را در این ولایت مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های آن‌ها را بررسی کرد.
طی این نظارت هیئت نظارتی، دفاتر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۴:۱۰
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پروان

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پروان روز یکشنبه، ۱۸ ذی‌الحجة به ریاست مولوی گل رسول نصرت، رئيس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان این ریاست برگزار شد.
رئیس عدلیه ولایت پروان در. . .

BACK TO NEWS