برگزاری جلسات و کارهای عملی هیأتهای تخنیکی در شش ولایت
هیأتهای تخنیکی جلوگیری از غصب زمین و تشخیص و تثبیت زمینهای غصب شده ولایات دایکندی، پکتیا، لغمان، ارزگان، قندوز و بامیان در جریان دو روز گذشته جلسات و کارهای عملی شان را آغاز نموده و از ساحات و زمینهای غصب شده در این ولایات بازدید نمودند.

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت دایکندی از سه قطعه زمین در ساحه چو سیا بادام، زنبورخان (گرگ کشته) و پشت شفاخانه صد بستر بازدید و نظارت نمودند. ساحه مذکور از سوی بعضی اشخاص تصرف گردیده است. هیأت مذکور به افراد در این ساحات استعلام داده و از آنان خواست که تا روز شنبه با اسناد دست داشته شان به ریاست زراعت مراجعه نمایند.

در جلسه هیأت تخنیکی ولایت پکتیا نظریات اعضای هیأت در مورد طرح یک پلان عملی اخذ شده و یک پلان جامع برای روز دوشنبه ترتیب گردید.
هیأت تخنیکی ولایت لغمان از لیسه شهید حبیبالرحمن واقع ساحه بصرام که مربوط به وزارت معارف می باشد، بازدید کرد. این زمین که مساحت آن ۱۳۵ جریب است در کتاب املاک ثبت و راجستر بوده و توسط افراد غصب گردیده است. هیأت مذکور حدود و نقاط زمین آن را از نزدیک بررسی نموده و با غاصبینی که در این زمین خانه ساخته اند، دیدار کرده و از آنان اسناد مطالبه نمودند.

هیأت تخنیکی ولایت ارزگان نیز جلسات شان را برگزار کرده و از بعضی ساحات در این ولایت بازدید نمودند. هیأت مذکور از زمین غصب شده مکتب ابتداییه مربوط ریاست معارف بازدید نموده و به غاصبین آن هدایات لازم سپردند.
این هیأت موضوع مکتب ابتداییه ترینکوت را به نفع امارت اسلامی فیصله نمودند. کار روی ساحه دشت عیدگاه که از طرف مردم غصب گردیده نیز تا حدودی پیش رفته و به زودی فیصله نهایی اعلام میگردد. کار روی دوسیه یک دشت در ولسوالی دهراوود نیز جریان دارد.
در ولایت قندوز به هدایت رییس زراعت از غصب زمین دولتی در ولسوالی قلعه ذال جلوگیری شده و دیوارهای ساخته شده در این ساحه ویران گردید و غاصبین به مراجع عدلی و قضایی معرفی خواهند شد.

نشست هیأت تخنیکی ولایت بامیان برگزار گردید و در آن فیصله شد که ابتدأ لیست زمینهای امارتی ترتیب گردد تا مطابق آن تصمیم گرفته شود. در این نشست از ادارات خواسته شد تا املاک غصب شده خود را جدول بندی نموده و به هیأت تخنیکی بسپارند.