برگزاری برنامه اموزشی برای کارمندان ریاست عدلیه هرات

hayat_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۴ - ۹:۳۷
.

ریاست منابع بشری وزارت عدلیه برنامه آموزشی شش روزه را تحت عنوان «آموزش های مسلکی و اداری قضایای امارت» برای کارمندان ریاست عدلیه ولایت هرات  در مقر ریاست مذکور برگزار کرد.

در افتتاحیه این برنامه آموزشی که روز شنبه، ۱۹ شعبان برگزار شد، مولوی یار محمد خادمی، رییس عدلیه ولایت هرات، مفتی احمد ضیا خبیب، آمر آموزش‌ها و ارتقاء ظرفیت ریاست منابع بشری وزارت عدلیه، استادان و دیگر مسولان حضور داشتند.

رییس عدلیه ولایت هرات طی سخنرانی خویش، از برگزاری این برنامه ابراز خرسندی نموده و خواهان برگزاری چنین برنامه‌ها در آینده نیز گردید.

از طرف دیگر آمر آموزش‌‎ها و ارتقای ظرفیت ریاست منابع بشری وزارت عدلیه نیز در باره مؤثریت، مثمریت و اهمیت برنامه‌های آموزشی صحبت نمود. وی از اشتراک کنندگان خواست که آموزش‌های این برنامه را به صورت پیگیر تعقیب نمایند و بعد از اتمام برنامه، در امور کاری خویش از آن استفاده نمایند.

در این برنامه آموزشی که تا شش روز ادامه دارد، برای ۲۷ تن از کارمندان مسلکی ریاست عدلیه ولایت هرات در قسمت راه حل‌های مبارزه با غصب زمین، قانون جلوگیری از غصب زمین، دعوا و انواع آن، مراسلات اداری و پلان‌گذاری آموزش‌های لازم ارایه خواهد شد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۱:۴۵
Background image

شماری از دفاتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز دوشنبه، ۱۷ جمادی‌الثانی حدود  ۱۶ دفتر رهنمای معاملات را در ناحیه هشتم شهر هرات مورد نظارت قرارد داد.

طی این نظارت سته‌های رسمی، جوازهای فعالیت،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۱:۴۱
Background image

۲۵ دارالوکاله در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز دو‌شنبه، ۱۷ جمادی‌الثانی ۲۵ باب دارالوکاله‌ را در ناحیه چهارم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۱:۳۵
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی در ولایت کنر امتحان اخذ شد

 ریاست عدلیه  ولایت کنر  روز سه‌‌شنبه، ۱۸ جمادی‌الثانی برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از ۱۱ تن متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی را در مقر این ریاست برگزار کرد.

در این برنامه مولوی روح. . .

BACK TO NEWS