برگزاری برنامه آموزشی برای کارمندان وزارت عدلیه

barekzai_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۱ - ۱۲:۵۹
.

آمریت ارتقای ظرفیت ریاست منابع بشری وزارت عدلیه برای شماری از کارمندان ریاست‌های مرکزی این وزارت برنامه آموزشی دو روزه را برگزار کرد.

در این برنامه که تحت عنوان ارتباطات و مفاهمه به روز های چهارشنبه و پنجشنبه، ۲۵ و ۲۶ محرم الحرام  برگزار گردید، ۳۰ تن از کارمندان ریاست‎های مختلف مرکزی اشتراک داشتند و درباره ارتباطات و مفاهمه اداری، مفهوم و اهميت اطلاعات و همچون موضوعات دیگر معلومات جامع حاصل نمودند.

آمریت ارتقای ظرفیت ریاست منابع بشری وزارت عدلیه جهت ارتقای ظرفیت کارمندان  به صورت دوامدار چنین برنامه‌ها را برگزار می‌کند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۴:۵۷
Background image

دستگاه معیاری تصفیه آب به منظور تأمین آب آشامیدنی صحی در وزارت عدلیه نصب و بهره برداری شد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز پنجشنبه، ۲۷ ربیع الاول یک پایه دستگاه معیاری تصفیه آب را که به منظور تأمین آب پاک و صحی برای کارمندان این وزارت نصب. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۴:۶
Background image

برنامه ارزیابی نیازهای آموزشی کارمندان وزارت عدلیه برگزار شد

 برنامه ارزیابی نیازهای آموزشی کارمندان وزارت عدلیه روز دوشنبه، ۲۴ ربیع الاول با حضور رئیسان و کارمندان این وزارت و هیئت انستیتوت خدمات ملکی برگزار شد.
در افتتاحیه این برنامه محترم مفتی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۰ - ۱۴:۱۹
Background image

برگزاری نشست رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب‌شده

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون، موضوعات هزاران جریب زمین را در ولایات مختلف کشور مورد بررسی قرار. . .

BACK TO NEWS