بررسی ۲۵۰ جریب زمین در ولایت جوزجان

barekzai_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۰ - ۱۴:۳۶
.

 نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت جوزجان روز یکشنبه، ۲۵ رجب المرجب با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.
در این نشست دوسیه‌های حدود دو صد و یک (۲۰۱) جریب زمین مربوط مرکز ولایت جوزجان و پنجاه و شش (۵۶) جریب زمین واقع ولسوالی مردیان این ولایت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
هیئت تخنیکی فیصله کرد که دوسیه‌های زمین‌های مذکور تکمیل شود و در مورد آن‌ها تحقیقات املاکی صورت گیرد.
در این نشست همچنان برخی دیگر از دوسیه‌های مربوط به زمین‌های غصب شده در سطح ولایت جوزجان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در مورد آن تصامیم لازم اتخاذ گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۴ - ۱۰:۵۲
Background image

تشخیص بیش از ۲۲ جریب زمین امارتی در ولایت سمنگان

 نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت سمنگان روز یکشنبه، ۴ ذی‌الحجة با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.
در این نشست هیئت تخنیکی، دوسیه‌ حدود بیست و دو اعشاریه پنج (۲۲.۵) جریب. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۴ - ۱۰:۳۸
Background image

۱۰ دارالوکاله در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز دوشنبه، ۵ ذی‌الحجة ۱۰ باب دارالوکاله‌ را در ناحیه چهارم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های شان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۴ - ۱۰:۲۱
Background image

تشخیص بیش از ۶۰۰ جریب زمین امارتی در ولایت بلخ

نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بلخ روز یکشنبه، ۴ ذی‌الحجة با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.
در این نشست دوسیه بیش از شش صد (۶۰۰) جریب زمین در قریه چهارسای مربوط. . .

BACK TO NEWS