بررسی و تثبیت بیش از ۸۶ هزار جریب زمین علفچر عامه در ولایت قندوز

hayat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۶ - ۹:۲۸
.

هیأت‌های تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایات قندوز و سمنگان به رهبری معاونان والیان این ولایات، روز سه شنبه، ۲۱ جمادی الاول به دشت خیرآباد ولسوالی چهاردره ولایت قندوز سفر نموده و از علفچر ساحه مرزی بین این دو ولایت که تحت منازعه مالداران ولایات مذکور قرار دارد، بازدید و بررسی نمودند.

این ساحه بیش از ۸۶ هزار جریب زمین علفچر عامه را شامل می شود و اقوام کیشانی‌ها و کاکر ولسوالی چهاردره ولایت قندوز و مالداران ولسوالی خلم ولایت سمنگان بالای آن دعوی دارند.

هیأت‌های تخنیکی ولایات مذکور بعد از بررسی و تثبیت ساحه تحت منازعه فیصله نمودند که اتاق های اعمار شده بالای ساحه تخریب شده و ساحه علفچر به حالت اولی آن باز گردانده شود و هیأت های مذکور نیز بررسی ها و تحقیقات شان را تکمیل نموده و دوسیه آن را به کمیسیون مرکزی ارسال نمایند.

این هیأت‌ها همچنان فیصله نمودند که موضوع تعیین نقاط مرزی میان این دو ولایت به مقامات ذیصلاح پیشنهاد گردد و مالداران از یورت های شان مانند قبل استفاده نمایند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۲:۳۷
Background image

رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در مورد دوسیه‌های حدود ۳۴ هزار جریب زمین تصمیم‌گیری کرد

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون موضوعات حدود ۳۴ هزار جریب زمین را در ولایات مختلف کشور مورد بررسی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۱
Background image

وزیر عدلیه بر کار با اخلاص مسؤولان این وزارت تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی در مراسم معرفی شماری از رئیسان و مسؤولان این وزارت تأکید کرد که اخلاص در امور کاری و تقویت نظام بر هر مسؤول لازم است.

مر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۳:۲۸
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز سه‌شنبه، ۳۰ ذوالحجة امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه چهارم ریاست عمومی انسجام این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.

در این امتحان. . .

BACK TO NEWS