برای بیش از ۱۹۰۰ تن در ۱۲ ولایت آگاهی حقوقی ارایه شد

barekzai_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۵/۱ - ۱۴:۳۶
.

ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه در مرکز و آمریت‌های ولایتی آن در ۱۱ ولایت دیگر برای ۱۹۰۵ تن برنامه‌های آگاهی‌دهی حقوقی برگزار نموده است.

این برنامه‌‎ها روزهای شنبه و یکشنبه، ۱۴ و ۱۵ محرم الحرام به شمول مرکز در ولایت‌های هرات، بادغیس، غور، کنر، ارزگان، نورستان، تخار، غزنی، سرپل، لوگر و جوزجان برگزار شد و در آن در رابطه به معرفی وزارت عدلیه، تربیت فرزندان در پرتو احکام شریعت اسلامی، حقوق و مکلفیت‌های شهروندان و دیگر موضوعات مهم اگاهی‌دهی صورت گرفت.

وزارت عدلیه، برنامه‌های اگاهی‌دهی حقوقی را به شمول مرکز در تمام ولایات کشور برگزار می‌کند و هدف آن این است که مردم درباره حقوق خویش آگاهی حاصل نموده و از آن جهت حل مشکلات حقوقی در زندگی روزمره خویش استفاده کنند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۲:۳
Background image

رئیس مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه با والیان ولایات سمنگان، جوزجان و سرپل دیدار کرد

 مولوی جان محمد «محمد طلحه» رئیس مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و هیئت همراهش در ادامه سفر به ولایت‌های شمال کشور، طی هفته گذشته به ولایت‌های جوزجان، سمنگان و سرپل سفر کرده و با والیان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۱:۵۴
Background image

۳۶ دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت هرات طی دو روزگذشته حدود ۳۶ دفتر رهنمای معاملات را در ناحیه ۱۴ شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

کمیته مذکور طی این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۱:۴۶
Background image

فعالیت‌های ۴۵ بنیاد خیریه و اتحادیه در شهر کابل مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست جمعیت‌ها و نهادهای اجتماعی وزارت عدلیه، طی دو ماه گذشته فعالیت‌های ۲۹ اتحادیه، ۱۷ بنیاد خیریه ، ۱ شورا و ۱ سازمان را در شهر کابل مورد نظارت و بررسی قرار داده است.

هی. . .

BACK TO NEWS