برای بیش‌از ۶۷ هزار نفر طی یک ماه گذشته آگاهی حقوقی ارایه شده است

barekzai_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۸:۴۶
.

 ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه در مرکز و آمریت‌های ولایتی آن در ولایات طی ماه ذی‌الحجة سال گذشته با برگزاری حدود ۱۵۱برنامه، برای ۶۷ هزار و ۵۷۰ تن از شهروندان آگاهی حقوقی ارایه کرده‌اند.
برنامه‌ها مذکور در ۲۵ ولایت کشور به شمول مرکز برگزار شده و طی آن ۲۳ هزار و ۷۵۳  تن در کابل، ۸ هزار و۲۸۸ تن در بلخ،  ۷ هزار و ۹۶۹ تن در ارزگان، ۶ هزار و ۲۲۵ تن در غزنی و متباقی در دیگر ولایت‌ها از این برنامه‌ها مستفید شده‌اند.
در این برنامه‌ها  برای اشتراک کنندگان در رابطه به حقوق مظنون و متهم، تربیت فرزندان در پرتو احکام شریعت اسلامی، حقوق والدین بر فرزندان از نظر شریعت اسلامی، مواد مخدر و احکام آن در شریعت اسلامی، غصب و دیگر موضوعات مهم اگاهی‌دهی صورت گرفته است.
اعضای مسلکی بخش مساعدت‌های حقوقی در مرکز و ولایات در این برنامه‌ها همچنین به پرسش‌های اشتراک کنندگان پاسخ داده و در خصوص موضوعات مختلف به آنان مشوره‌های حقوقی ارایه کرده اند.
وزارت عدلیه برنامه‌های اگاهی‌دهی حقوقی را به شمول مرکز در تمام ولایات کشور برگزار می‌کند و هدف آن این است که مردم درباره حقوق، وجایب و مکلفیت‌های خویش آگاهی حاصل کنند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۳:۳۶
Background image

نشست هماهنگی میان ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و مقام ولایت پروان برگزار شد

 مولوی جان محمد «محمد طلحه» رئیس مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و هیئت همراهش  روز دوشنبه، ۸ ربیع الاول به ولایت پروان سفر کرده و با مفتی محمد ادریس انوری، والی پروان و دیگر مسؤولان محلی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۰:۱۲
Background image

ریاست عدلیه ولایت پکتیا به منظور جمع آوری کمک به زلزله زدگان با بنیادهای خیریه و اتحادیه‌ها نشست هماهنگی برگزار کرد

 ریاست عدلیه ولایت پکتیا روز سه‌شنبه، ۹ ربیع الاول به منظور جمع آوری کمک برای خانواده های متضررین زلزله اخیر در شرق کشور با شماری از مسؤولان بنیادهای خیریه و اتحادیه‌های این ولایت نشست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۱۵:۲۰
Background image

۱۶ بنیاد خیریه و اتحادیه با زلزله زدگان ولایت کنر کمک کردند

 در دومین و سومین روز پس از زلزله شدید در ولایت‌های مشرقی کشور که تلفات و خسارات زیادی برجا گذاشت، ۱۰ بنیاد خیریه، ۶ اتحادیه و یک‌تعداد اشخاص خيِر در هماهنگی با ریاست‌های عدلیه کنر و. . .

BACK TO NEWS