اعلام نتایج دور دوم امتحان ورودی وکالت دفاع

hayat_admin
.

وزارت عدلیه امارت اسلامی افغانستان دومین دورامتحان ورودی وکالت دفاع را به تاریخ ۳۰ اسد سال ۱۴۰۲ با اشتراک ۶۵۳ متقاضی واجد شرایط جواز وکالت دفاع، برگزار کرد.

در این دور امتحان از مجموع ۶۵۳ اشتراک کننده، ۵۷۵ تن آنان توانستند با کسب نمرات تعیین شده موفق شوند و ۷۸ تن از متقاضیان نتواستند نمرات تعیین شده را کسب کنند.

قابل یادآوری است که برای اشتراک در این امتحان ۷۳۱ متقاضی ثبت نام کرده بودند که در روز امتحان ۷۸ تن آنان حضور نیافته و غیرحاضر شمرده شدند.

فهرست متقاضیانی که در امتحان ورودی موفق شده اند در اینجا قابل دسترس است.

آخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۵/۶/۷ - ۱۴:۱۰
Background image

اطلاعیه وزارت عدلیه در رابطه به ثبت‌نام برای پُست ریاست اتحادیه شفاخانه‌های خصوصی افغانستان

 اخیراً شماری از مسؤولان شفاخانه‌های خصوصی کشور طی یک درخواست رسمی عنوانی وزارت عدلیه خواهان ایجاد اتحادیه شفاخانه‌های خصوصی گردیده‌اند که بخش‌های مربوطه این وزارت در حال طی مراحل رسمی . . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۲۴
Background image

اعلام نتایج دور ششم امتحان ورودی وکالت دفاع

 وزارت عدلیه امارت اسلامی افغانستان ششمین دورامتحان ورودی وکالت دفاع را به تاریخ ۱۵ ثور سال ۱۴۰۵ هجری شمسی با اشتراک ۶۹۸ متقاضی واجد شرایط، برگزار کرد.

در این دور امتحان از مجموع ۶۹۸ . . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۱ - ۱۰:۰
Background image

اطلاعیه وزارت عدلیه درباره نقل مکان دو ریاست مرکزی این وزارت

 به اطلاع تمام مراجعین ریاست مساعدت‌های حقوقی و ریاست قضایای امارت کابل وزارت عدلیه رسانیده می‌شود که ریاست مساعدت‌های حقوقی از ساختمان مرکزی وزارت عدلیه واقع ساحه دارالامان به ساختمان . . .

بازگشت به اطلاعیه ها