اعلامیه‌ی مطبوعاتی

waheed
پنجشنبه ۱۳۹۸/۱۱/۱۰ - ۱۲:۴۲

پنجشنبه، 10 دلو 1398

کابل-افغانستان: وزارت عدلیه ج.ا.ا، نشر خبر و اظهارات نقل شده از زبان این وزارت را در بارۀ تعداد زندانیان در کشور و تعداد زندانیانی که گفته شده بدون محاکمه در زندان‌های کشور به سر می‌برند، رد نموده و آن را نظر شخصی گوینده می‌داند.

شماری از رسانه‌ها دیروز در پوشش کنفرانس کنفرانس ملی دادخواهی مسلکی و هماهنگی با ادارات عدلی و قضایی در افغانستان به نقل از وزارت عدلیه گفته اند که این وزارت می گوید که هم اکنون 32 هزار زندانی در زندان‌های کشور است و حدود ده هزار از این زندانیان بدون محاکمه در زندان‌های کشور به سر می‌برند.

قابل ذکر است که مسوولیت زندان‌های افغانستان در سال 1390 ه.ش از وزارت عدلیه به وزارت امور داخله انتقال کرده است. وزارت عدلیه مسوولیت ارایه مساعدت‌های حقوقی به مظنونان و متهمان بی بضاعت را به دوش دارد. مسوولیت ارایه اطلاعات و آمار و ارقام دقیق از تعداد زندانیان در کشور و تعداد متهمانی که تاکنون محاکمه نشده اند، مربوط به وزارت عدلیه نمی‌باشد. بنابر این، این وزارت، اخبار نشر شده را در بارۀ آمار زندانیان و زندانیانی که گویا بدون محاکمه در زندان‌های کشور به سر می‌برند، رد نموده و نظر شخصی گوینده می‌داند.

لازم به ذکر است که ارایۀ اطلاعات و آمار دقیق در بارۀ زندان‌های کشور و موارد مربوط به آن تاکنون مربوط به وزارت امور داخله می‌باشد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۵۹
Background image

۲۴ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز سه‌شنبه، ۷ رمضان حدود ۲۴ دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت، سته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۵۲
Background image

۲ دارالوکاله به دلیل برخی از فعالیت‌های غیر قانونی در ولایت قندوز مسدود گردید

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع زون شمال‌شرق در ولایت قندوز روز سه‌شنبه، ۷ رمضان ۵ دارالوکاله را در شهر قندوز نظارت کرد و فعالیت‌های آن‌ها را مورد بررسی قرارد داد.

هیئت نظارتی طی این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۱:۴۴
Background image

۱۰ دارالوکاله در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز ‌دوشنبه، ۶ رمضان ۱۰ باب دارالوکاله‌ را در ناحیه چهارم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های شان را. . .

BACK TO NEWS