اطلاعیه وزارت عدلیه درباره دور ۴۹ روند ارزیابی وکلای مدافع

hayat_admin
.

به اطلاع عموم وکلای مدافع در سراسر کشور رسانیده می‌شود که ریاست وکلای مدافع به روز پنج شنبه، ۲۳ جمادی الاول مصادف با ۱۶ قوس، ۵  تن دیگر از وکلای مدافع را به منظور تجدید جواز نامه‌های مورد ارزیابی قرار می‌دهد.

بنا بر این، آن عده از وکلای مدافعی که قبلاً در خواستی‌های خویش را به مدیریت اداری ریاست وکلای مدافع جهت اشتراک در روند ارزیابی تسلیم نموده اند، حسب جدول ذیل به مقر تعمیر معینیت مسلکی وزارت عدلیه از ساعت ۸:۳۰ صبح الی ۱۲:۳۰ ظهر بر اساس شماره مسلسل فهرست حاضر گردند.

همچنین حضور وکلای مدافع جهت ارزیابی در روز معین آن حتمی و الزامی است درصورت غیابت وغیرحاضری در صحن امتحان چانس دوم داده نمی‌شود.

که لست وکلای مدافع دور ۴۹ را میتوانید در زیر مشاهده نمائید.

.

 

آخرین اطلاعیه ها

شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱۱ - ۸:۵۱
Background image

اعلام نتایج دور چهارم امتحان ورودی وکالت دفاع

 وزارت عدلیه امارت اسلامی افغانستان چهارمین دورامتحان ورودی وکالت دفاع را به تاریخ ۵ حوت سال ۱۴۰۳ با اشتراک ۴۱۹ متقاضی واجد شرایط جواز وکالت دفاع، برگزار کرد.

در این دور امتحان از . . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۵ - ۱۲:۱۴
Background image

اطلاعیه وزارت عدلیه درباره آغاز ثبت نام برای دور هشتم برنامه ستاژ تقنینی

به اطلاع فارغان جامعات و مدارس دینی که اسناد آن‌ها به سویه لیسانس از جانب مراجع مربوط تأیید گردیده است و فارغان پوهنځی‌های شرعیات و حقوق پوهنتونهای امارتی و خصوصی رسانیده می‌‍شود که . . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱ - ۱۰:۱۵
Background image

اطلاعیه وزارت عدلیه درباره ارایه مساعدت‌ها و مشورهای حقوقی رایگان برای اشخاص بی بضاعت

 ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه برای اشخاص بی بضاعت جامعه در قضایای جزایی و همچنان برای زنان و اطفال در قضایای خانوادگی مساعد حقوقی رایگان در ارگان‌های عدلی و قضایی تعیین می‌کند تا . . .

بازگشت به اطلاعیه ها