اطلاعیه وزارت عدلیه درباره دور دوم روند ارزیابی وکلای مدافع

waheed
دوشنبه ۱۴۰۱/۴/۶ - ۱۱:۲۲

به اطلاع عموم وکلای مدافع در سراسر کشور رسانیده می‌شود که ریاست وکلای مدافع به روز سه‌شنبه، 29 ذوالقعده مصادف با 7 سرطان، 48 تن دیگر از وکلای مدافع را به منظور تجدید جواز نامه‌های مورد ارزیابی قرار می‌دهد.

بنا بر این، آن عده از وکلای مدافعی که قبلاً در خواستی‌های خویش را به مدیریت اداری ریاست وکلای مدافع جهت اشتراک در روند ارزیابی تسلیم نموده اند، حسب جدول ذیل به مقر تعمیر معینیت مسلکی وزارت عدلیه از ساعت 8:30 صبح الی 12:30 ظهر بر اساس شماره مسلسل فهرست حاضر گردند.

همچنین حضور وکلای مدافع جهت ارزیابی در روز معین آن حتمی و الزامی است درصورت غیابت وغیرحاضری در صحن امتحان چانس دوم داده نمی‌شود.

برای دریافت جدول اینجا کلیک کنید

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۱۵
Background image

چهار تن از رئیسان مرکزی وزارت عدلیه معرفی شدند

 چهار تن از رئیسان مرکزی وزارت عدلیه که بر اساس پیشنهاد این وزارت و منظوری مقام عالی ریاست الوزرا تعیین شده‌اند، طی مراسمی با حضور محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳
Background image

۱۷ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز شنبه، ۲۰ رجب المرجب حدود ۱۷ دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۳:۵۲
Background image

فعالیت شماری از موتر فروشی‌ها در ولایت پکتیا مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی رياست عدلیه ولایت پکتیا روز یکشنبه، ۲۱ رجب‌المرجب شماری از موترفروشی‌‌ها را در شهر گردیز، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت مؤظف نظارتی جوازهای فعالیت، کتاب‌های ثبت. . .

BACK TO NEWS