استرداد حدود ۷۷ جریب زمین امارتی در ولایت غور

barekzai_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۰:۲۵
.

 نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت غور روز یکشنبه، ۱۴ شوال با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.
هیئت تخنیکی در این نشست درباره بیش از هفتاد و هفت (۷۷) جریب زمین مربوط  بازار تیمنی ولسوالی دولتیار ولایت غور  را که قبل از این به اساس فیصله کمیسیون مرکزی امارتی تشخیص گردیده بود فیصله کرد که یک هیئت به منظور استرداد زمین مذکور به این ساحه سفر کند.
در این نشست همچنان برخی دیگر از دوسیه‌های مربوط به زمین‌های غصب شده در ساحات مختلف ولایت غور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در مورد آن تصامیم لازم اتخاذ گردید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۳:۳۶
Background image

نشست هماهنگی میان ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و مقام ولایت پروان برگزار شد

 مولوی جان محمد «محمد طلحه» رئیس مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و هیئت همراهش  روز دوشنبه، ۸ ربیع الاول به ولایت پروان سفر کرده و با مفتی محمد ادریس انوری، والی پروان و دیگر مسؤولان محلی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۰:۱۲
Background image

ریاست عدلیه ولایت پکتیا به منظور جمع آوری کمک به زلزله زدگان با بنیادهای خیریه و اتحادیه‌ها نشست هماهنگی برگزار کرد

 ریاست عدلیه ولایت پکتیا روز سه‌شنبه، ۹ ربیع الاول به منظور جمع آوری کمک برای خانواده های متضررین زلزله اخیر در شرق کشور با شماری از مسؤولان بنیادهای خیریه و اتحادیه‌های این ولایت نشست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۱۵:۲۰
Background image

۱۶ بنیاد خیریه و اتحادیه با زلزله زدگان ولایت کنر کمک کردند

 در دومین و سومین روز پس از زلزله شدید در ولایت‌های مشرقی کشور که تلفات و خسارات زیادی برجا گذاشت، ۱۰ بنیاد خیریه، ۶ اتحادیه و یک‌تعداد اشخاص خيِر در هماهنگی با ریاست‌های عدلیه کنر و. . .

BACK TO NEWS