استرداد بیش از ۲۰ هزار و ۳۷۶ جریب زمین امارتی در ۶ ولایت طی یک ماه گذشته

barekzai_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۹/۲۷ - ۱۱:۵۵
.

هیئت‌های تخنیکی جلوگیری از غصب زمین در جریان ماه جمادی الأولی سال ۱۴۴۶ هجری قمری بیش از بیست هزار و سه‌صد و هفتاد و شش (۲۰۳۷۶) جریب زمین امارتی را در ولایات قندهار، قندوز، جوزجان، غور، خوست و پنجشیر بعد از بررسی و تثبیت، استرداد کرده و به ادارات مربوط آن تسلیم نموده‌اند.

بیشترین زمین‌های استرداد شده طی یک ماه گذشته در ولایت قندهار موقعیت دارد که نه‌هزار و ششصد و ده (۹۶۱۰)  جریب زمین را شامل می‌شود.

هیئت‌های تخنیکی جلوگیری از غصب زمین همچنین در جریان این ماه حدود سه‌صد و شانزده هزار و هشتصد و سیزده (۳۱۶۸۱۳) جریب زمین امارتی را در ۲۵ ولایت افغانستان تثبیت کرده و بیش از سه‌صد و هفتاد و پنج هزار و هفتصد و چهل و دو  (۳۷۵۷۴۲) جریب زمین دیگر را نیز در ۳۱ ولایت تحت بررسی قرار داده‌اند.

روند بررسی، تثبیت و استرداد زمین‌های امارتی در تمام ولایات جریان داشته و دوسیه‌های هزاران جریب زمین امارتی غصب شده، تحت بررسی کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و هیئت‌های این کمیسیون در ولایات قرار دارد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۰:۹
Background image

برگزاری نشست رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب شده

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه، رئیس کمیسیون و وارسی کننده وزارت اراضی و استرداد زمین‌های غصب شده امارتی موضوعات. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۵:۱۵
Background image

رئیس جدید اتحادیه صرافان ولایت غزنی معرفی گردید

 رئیس جدید برای اتحادیه صرافان ولایت غزنی طی نشستی با حضور صرافان و مسؤولان وزارت عدلیه، از طرف صرافان این ولایت تعیین و معرفی گردید.
در این نشست مفتی احمد ضیا خبیب، رئیس عمومی انسجام. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی در ولایت پکتیکا امتحان اخذ شد

 ریاست عدلیه  ولایت پکتیکا  روز دوشنبه، ۵جمادی‌الأولی برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از ۲۰ تن از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی را در مقر این ریاست برگزار کرد.
در این برنامه مسؤولان. . .

BACK TO NEWS