از غصب ۵۰۰ جریب زمین امارتی در ولایت لغمان جلوگیری شد

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۹/۲۹ - ۱۴:۱۸
.

نشست هیأت تخنیکی کمیسیون جلوگیری از غصب زمین ولایت لغمان با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شده و هیأت مذکور از برخی ساحات در این ولایت نیز بازدید کرد.

این هیأت به ولسوالی علینگار لغمان سفر کرده و ساحات بدیع‌الاباد و چنچار را بررسی کرد. هیأت مذکور کار ساخت و ساز در دو قسمت این ساحه را متوقف کرده و از غصب ساحه مذکور جلوگیری نمود.

هیأت مذکور همچنان به ساحه ابی ناو ولسوالی علینگار رفته و نزاع میان کوچی‌های ابی ناو و مردم ساحه کچور بر سر میدانی امارتی را بررسی نمود. هیأت از هر دو قوم اسناد مطالبه کرد. در نتیجه هیأت ۵۰۰ جریب زمین مذکور را امارتی تثبیت نموده و از غصب آن جلوگیری نمود.

این هیأت با غاصبین ۳۷۰.۴۸ جریب زمین شهرک R2 و ۱۲۰ جریب زمین ولسوالی کاکس دیدار کرده و از آنان معلومات و اسناد قانونی مطالبه کرد.

در همین حال، نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت لوگر با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد.

در این نشست، درباره زمین‌های دشت دلاور ولسوالی برکی برک و ساحه بابوس در مرکز این ولایت بحث شده و در زمینه تصامیم لازم اتخاذ گردید.

در نشست مذکور، وکیل شرعی و بزرگان قومی دشت دلاور نیز دعوت شده و از آنان درباره دشت مربوطه وضاحت بیشتر خواسته شد. هیأت همچنان به آنان استعلامیه‌ها را جهت ارایه پاسخ های تفصیلی و قانع کننده توزیع کرد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۵:۸
Background image

برگزاری امتحان رقابتی سه بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز یکشنبه، ۷ ربیع‌الآخر امتحان رقابتی سه بست خالی رتبه چهارم و پنجم مربوط ریاست عدلیه ولایت قندهار را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.
در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۴:۵۶
Background image

برگزاری نشست شورای رهبری وزارت عدلیه

 نشست شورای رهبری وزارت عدلیه امارت اسلامی روز شنبه، ۶ ربیع‌الآخر به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و با اشتراک معینان مسلکی و مالی و اداری و رؤسای مرکزی این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۴:۵۷
Background image

دستگاه معیاری تصفیه آب به منظور تأمین آب آشامیدنی صحی در وزارت عدلیه نصب و بهره برداری شد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز پنجشنبه، ۲۷ ربیع الاول یک پایه دستگاه معیاری تصفیه آب را که به منظور تأمین آب پاک و صحی برای کارمندان این وزارت نصب. . .

BACK TO NEWS