از غصب زمین‌های امارتی در ولسوالی یوسف خیل ولایت پکتیکا جلوگیری شد

hayat_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۲/۱۹ - ۹:۲۰
.

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت پکتیکا، روز دوشنبه، ۱۸ شوال به ولسوالی یوسف خیل این ولایت سفر کرده و از غصب زمین‌های امارتی در دشت الله اکبر جلوگیری نمود. 

هیأت مذکور با همراهی مسوولین محلی و نیروهای امنیتی این ولسوالی از غصب زمین‌های امارتی در این ساحه جلوگیری کرده و آبادی های انجام شده در این ساحه را ویران نمودند.

هیأت مذکور به مسوولین محلی و نیروهای امنیتی این ولسوالی هدایت داد تا از غصب زمین‌های امارتی در این ساحه جلوگیری نموده و هیأت مذکور را در جریان قرار دهند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۳:۱۳
Background image

وزیر عدلیه بر جلوگیری از احتکار و جلوگیری از افزایش کرایه منازل تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز پنج‌شنبه، ۱۶ رمضان در نشستی با مسؤولان اتحادیه‌های تاجران و رهنماهای معاملات بر جلوگیری از احتکار مواد اولیه و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۲:۱۵
Background image

۱۸ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز شنبه، ۱۱ رمضان حدود ۱۸ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۲:۷
Background image

فعالیت شماری از عریضه نویسان در ولایت نیمروز مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت نیمروز روز دوشنبه، ۱۳ رمضان فعالیت‌های ۲۳ عریضه نویس را در شهر زرنج، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت نظارتی طی این نظارت جوازهای فعالیت‌ عریضه. . .

BACK TO NEWS