از تصرفات خودسر در ولایت لوگر جلوگیری شد

barekzai_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۵/۴ - ۱۱:۱۷
.

هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت لوگر روز چهارشنبه، ۱۸ محرم الحرام به ساحه التمور مربوط به مرکز این ولایت رفت و از تصرفات خودسر در زمین‌های امارتی در این ساحه جلوگیری نمود.

هیأت تخنیکی این ولایت همچنان طی نشستی حدود ۱۱ هزار جریب زمین تحت دعوا را مورد بررسی و بحث قرار داد و فیصله نمود که دوسیه آن تکمیل و سپس جهت فیصله لازم به کمېسیون مرکزی ارسال گردد.

در کنار آن تعدادی از دوسیه‌های مربوط به غصب زمین در ساحات مختلف ولایت لوگر نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۱۵:۳۵
Background image

وزیر عدلیه نشستی را با مسؤولان شماری از شفاخانه‌های خصوصی برگزار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی در نشستی با شماری از مسؤولان شفاخانه‌های خصوصی دیدار کرد و در مورد موضوعات مختلف با آنان صحبت کرد.

در این نشست که روز. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۴:۴
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيا

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيا روز چهارشنبه، ۱۸ شوال به ریاست مولوی فاتح الله فاتح، رئیس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور در مقر این ریاست برگزار شد.
در این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۳:۵۷
Background image

برگزاری نشست هماهنگی ریاست عدلیه با شماری از مسئولین دفاتر رهنمای معاملات ولایت لغمان

 نشست هماهنگی میان ریاست عدلیه ولایت لغمان و شماری از مسئولین دفاتر رهنمای معاملات این ولایت روز سه‌شنبه، ۱۷ شوال با حضور مولوی عبدالستار حماس، رئیس عدلیه و مسئولین دفاتر رهنمای معاملات. . .

BACK TO NEWS