ارایه مساعدت‌های حقوقی برای ده‌ها متضرر، مظنون و متهم بی‌بضاعت طی یک ماه گذشته از سوی وزارت عدلیه

barekzai_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۸ - ۱۰:۱۱
.

وزارت عدلیه امارت اسلامی  طی ماه ذی‌القعدة سال ۱۴۴۶هـجری قمری به ده‌ها تن از متضررین، مظنونین و متهمین بی‌بضاعت مساعدت‌های حقوقی ارایه کرده و در محاکم از حقوق آن‌ها دفاع کرده است.
مساعدین حقوقی ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه طی این مدت در ۷۲ جلسه قضایی محاکم اشتراک کرده و از حقوق شرعی و قانونی مؤکلین خود دفاع کرده‌اند. 
همچنین در این مدت ۳۵۶ مرتبه قضایای متضررین، مظنونین و متهمین بی‌بضاعت تعقیب و پیگیری شده است. در یک ماه اخیر همچنان برای ۱۱ متقاضی مشوره‌های قانونی و شرعی رایگان ارایه شده است.
ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه به اشخاص متضرر، مظنون و متهم بی‌بضاعت در قضایای مدنی و جزایی مساعدت‌های حقوقی رایگان ارایه می‌کند و از حقوق آن‌ها در محاکم دفاع می‌‎کند تا عدالت به گونه درست تأمین شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۲:۱۵
Background image

۱۸ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز شنبه، ۱۱ رمضان حدود ۱۸ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۲:۷
Background image

فعالیت شماری از عریضه نویسان در ولایت نیمروز مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت نیمروز روز دوشنبه، ۱۳ رمضان فعالیت‌های ۲۳ عریضه نویس را در شهر زرنج، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت نظارتی طی این نظارت جوازهای فعالیت‌ عریضه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۵۸
Background image

برنامه آموزشی برای شماری از وکلای مدافع در ننگرهار برگزار شد

 ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز پنجشنبه، ۹ رمضان برنامه آموزشی یک روزه را برای وکلای مدافع این ولایت به منظور ارتقای ظرفیت آن‌ها برگزار کرد.

این برنامه در هماهنگی با محکمه استیناف. . .

BACK TO NEWS