برگزاری برنامه آموزشی برای وکلای مدافع و عریضه نویسان ولایت پکتیا

barekzai_admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۰:۱۶
.

 ریاست عدلیه ولایت پکتیا برنامه آموزشی یک روزه را برای وکلای مدافع و عریضه نویسان این ولایت برگزار کرد.

 این برنامه آموزشی روز چهارشنبه، ۲۱ جمادی‌الأولی در تالار ریاست عدلیه ولایت پکتیا برگزار شد و در آن مولوی فاتح الله فاتح، رئیس عدلیه، مفتی عبیدالله خالد، رئیس محکمه مرافعه، شریف الله امین، استاد پوهنځی حقوق پوهنتون پکتیا و دیگر مسؤولان ریاست عدلیه و محکمه مرافعه اشتراک و سخنرانی نمودند.

رئیس عدلیه پکتیا در این برنامه اهمیت برنامه‌های آموزشی برای بخش‌های مختلف را بیان کرد و نیز درباره داشتن جواز فعالیت و مسؤولیت‌های قانونی وکلای مدافع و عریضه نویسان معلومات ارایه نمود.

رئیس محکمه مرافعه پکتیا نیز در سخنانش وکلای مدافع را رکن مهم نظام عدلی برای تأمین عدالت و حفاظت از حقوق مردم خواند و گفت که وکلا باید به اساس شریعت، صداقت و انصاف از مؤکلین خود دفاع نمایند. وی همچنین بر دقت عریضه نویسان و نوشتن عرایض معیاری تأکید کرد.

در این برنامه برای اشتراک کنندگان درباره اصول، وظایف، صلاحیت‌ها، ساحه کاری، اسناد تقنینی مربوط و سایر موضوعات مرتبط به وکالت دفاع و عریضه نویسی، آموزش‌های لازم ارایه شد.

وکلای مدافع و عریضه نویسان اشتراک کننده در این برنامه نیز پرسش‌ها و مشکلات شان را بیان کرده و مسؤولان در زمینه پاسخ‌ها و راه‌حل های لازم را ارایه نمودند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۰:۳۹
Background image

رئیس عدلیه ولایت بادغیس با مسؤولان ولسوالی‌ دره بوم دیدار کرد

 مولوی عبدالرازق مرزوقی، رئيس عدلیه ولایت بادغیس و هیئت همراهش روز سه شنبه، ۲۰ جمادی‌الأولی به‌ ولسوالی‌ دره بوم این ولایت سفر کرده و با ولسوال این ولسوالی و شماری از مسؤولان محلی دیدار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۰:۳۴
Background image

۱۳ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی مشترک به رهبری آمریت انسجام ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز سه ‌‌شنبه، ۲۰ جمادی‌الأولی ۱۳ باب دفتر رهنمای معاملات را در ناحیه هفتم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۰:۲۵
Background image

شماری از دارالوکاله‌ها در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع ولایت هرات روز سه‌شنبه، ۲۱جمادی‌الأولی از ۷ باب دارالوکاله در این ولایت نظارت کرد و فعالیت‌های آن‌ها را مورد بررسی قرار داد.

هیئت نظارتی طی این نظارت. . .

BACK TO NEWS