وزیر عدلیه با معاون پوهنتون امریکایی افغانستان دیدار کرد

waheed
جمعه ۱۳۹۸/۱۱/۱۱ - ۹:۲۳
.

دکتر عبدالبصیر انور، وزیر عدلیه کشور دیروز در دفتر کارش با آرنی ارنتورسون، معاون امور سازمان و دانشجویان پوهنتون امریکایی افغانستان (AUAF) دیدار کرد.

وزیر عدلیه کشور در این دیدار بر گسترش همکاری‌ها میان وزارت عدلیه و پوهنتون امریکایی افغانستان در زمینه آموزش و ارتقای ظرفیت تاکید کرد.

.

آقای آرنی انتورسون نیز در این دیدار خاطرنشان کرد که پوهنتون امریکایی افغانستان متعهد به حمایت‌های تخنیکی و مسلکی از وزارت عدلیه است.

 

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۵:۴۷
Background image

دستاوردهای وزارت عدلیه و کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در برنامه «حکومت در آئینه مطبوعات» ارائه شد

 مهم‌ترین دستاوردهای وزارت عدلیه در بخش‌های قانون‌گذاری، دفاع از دارایی‌های عامه، وکالت دفاع و مساعدت‌‌های حقوقی رایگان و دستاوردهای کمیسیون جلوگیری از غصب زمین طی سال ۱۴۴۷ هجری قمری،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۵:۵۵
Background image

کار اعمار ترمیم‌گاه وسایط وزارت عدلیه در حال تکمیل شدن است

 وزارت عدلیه امارت اسلامی یک باب ورکشاپ و ترمیم‌گاه وسایط نقلیه در محوطه این وزارت ساخته که کار ساخت و ساز آن در حال تکمیل شدن است.
این ورکشاپ به منظور سهولت در امور ترمیم تجهیزات وسایط. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۷
Background image

وزیر عدلیه امارت اسلامی با شماری از تحلیلگران مسایل سیاسی کشور دیدار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی افغانستان روز چهارشنبه، ۷ صفرالمظفر در دفتر کارش با شماری از تحلیلگران مسایل سیاسی کشور دیدار کرده و با آنان درباره. . .

BACK TO NEWS