۵ دارلوکاله در ولایت غزنی به دلیل فعالیت غیر قانونی مسدود گردید

barekzai_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۱:۳۲
.

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت غزنی روز شنبه، ۲۴ جمادی‌الأولی شماری از دارالوکاله‌ها را در این ولایت نظارت کرد و فعالیت‌های آن‌ها را مورد بررسی قرارد داد.
هیئت نظارتی طی این نظارت، دفاتر، جوازنامه‌ها، لوحه‌ها و دیگر اسناد دارالوکاله‌های مذکور را بررسی نمود که در نتیجه آن ۵ دارلوکاله به دلیل فعالیت غیر قانونی مسدود گردید.
هیئت نظارتی برای متصدیان دیگر دارالوکاله‌ها به منظور پیش برد بهتر اموری کاری و حل مشکلات توصیه‌های لازم ارایه کرد.
هيئت نظارتی همچنان طی اين نظارت مشکلات کاری وکلای مدافع را استماع کرد و در زمينه حل آن به آن‌ها اطمينان همکاری همه جانبه داد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۴:۵۷
Background image

دستگاه معیاری تصفیه آب به منظور تأمین آب آشامیدنی صحی در وزارت عدلیه نصب و بهره برداری شد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز پنجشنبه، ۲۷ ربیع الاول یک پایه دستگاه معیاری تصفیه آب را که به منظور تأمین آب پاک و صحی برای کارمندان این وزارت نصب. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۴:۶
Background image

برنامه ارزیابی نیازهای آموزشی کارمندان وزارت عدلیه برگزار شد

 برنامه ارزیابی نیازهای آموزشی کارمندان وزارت عدلیه روز دوشنبه، ۲۴ ربیع الاول با حضور رئیسان و کارمندان این وزارت و هیئت انستیتوت خدمات ملکی برگزار شد.
در افتتاحیه این برنامه محترم مفتی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۰ - ۱۴:۱۹
Background image

برگزاری نشست رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب‌شده

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون، موضوعات هزاران جریب زمین را در ولایات مختلف کشور مورد بررسی قرار. . .

BACK TO NEWS