حدود ۶ جریب زمین غصبی در ولایت پنجشیر غصبی تثبیت شد

hakeem_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۶ - ۹:۴۹
.

رییس و اعضای هیأت تخنیکی ولایت پنجشیر روز یکشنبه، ۲۱ رمضان جهت تثبیت و تشخیص ساحات غصب شده به ولسوالی پریان این ولایت سفر کرد.

هیأت مذکور با ولسوال و دیگر مسوولان این ولسوالی دیدار نموده و در باره ایجاد هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین در این ولایت معلومات ارایه نمود.

بعداً هیأت مذکور به قریه نودانک ولسوالی پریان رفته و با بازدید از ساحه حدود ۶.۳ جریب زمین غصبی را تثبیت نموده و آن را سکیچ کرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۹:۸
Background image

وزیر عدلیه نشستی را با شماری از علما و بزرگان قومی ولایت خوست برگزار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی طی سفرش به ولایت خوست، روز دوشنبه، ۵ شوال نشستی را با شماری از علمای مدارس دینی، متنفذین و بزرگان قومی این ولایت برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۱۲:۱۸
Background image

وزیر عدلیه در خوست با نیروهای سرحدی امارت اسلامی دیدار کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز شنبه، ۳ شوال از برخی پوسته‌های امنیتی نیروهای سرحدی در این ولایت بازدید نموده و با نیروهای سرحدی امارت اسلامی مستقر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۱:۵۶
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت ترجمه امتحان اخذ شد

 ریاست ترجمه اسناد تقنینی و تصدیق اسناد رسمی ریاست عمومی امور قانونگذاری وزارت عدلیه به منظور ارتقای کیفیت ترجمه، روز پنجشنبه، ۲۳ رمضان برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از تعدادی از متقاضیان. . .

BACK TO NEWS