نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت خوست برگزار شد

hayat_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۴/۱۹ - ۱۳:۲۱
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت خوست روز یکشنبه، ۲۱ ذوالحجه با حضور رییس و اعضای هیأت برگزار شد.

در این نشست موضوعات جلسه قبلی مرور شد و سپس هیأت به دو گروپ تقسیم شد که گروپ اول در ریاست زراعت با شماری از اشخاص دیدار کرده و در رابطه به دوسیه‌ها و موضوعات شان با آنان صحبت کرد.

گروپ دوم هیأت موضوع دشت سیگی، موضوع بین اقوام زینی خیل و مندوزی و موضوع ۳۲ جریب زمین ساحه زیری ترخی مربوط حیدر خیل را بررسی کرده و به مراجع مربوطه استعلام توزیع کرد.

همچنین درباره موضوع قوم بابکرخیل و کوچی‌های ولسوالی باک و دوسیه یک شخص دیگر گزارش تهیه شد تا به کمیسیون مرکزی ارسال شود. برخی موضوعات دیگر نیز از سوی هیأت تخنیکی بررسی شد.

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۲:۳۷
Background image

رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در مورد دوسیه‌های حدود ۳۴ هزار جریب زمین تصمیم‌گیری کرد

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون موضوعات حدود ۳۴ هزار جریب زمین را در ولایات مختلف کشور مورد بررسی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۱
Background image

وزیر عدلیه بر کار با اخلاص مسؤولان این وزارت تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی در مراسم معرفی شماری از رئیسان و مسؤولان این وزارت تأکید کرد که اخلاص در امور کاری و تقویت نظام بر هر مسؤول لازم است.

مر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۳:۲۸
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز سه‌شنبه، ۳۰ ذوالحجة امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه چهارم ریاست عمومی انسجام این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.

در این امتحان. . .

BACK TO NEWS