نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بادغیس برگزار شد

hayat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱/۲۴ - ۱۱:۴
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بادغیس، روز چهارشنبه، ۲۱ رمضان ۱۴۴۴ با حضور رییس و اعضای این هیأت برگزار شد و در آن در راستای جلوگیری از غصب زمین برخی تصامیم لازم اتخاذ گردید.

در این نشست، عریضه یک شخص علیه شخص دیگر که در ولسوالی سنگ آتش بالای زمینی که مرعی عامه گفته شده، ادعای یورت دارد، بررسی شده و فیصله شد که به دو طرف ابلاغ شود که زمین مذکور مرعی عامه بوده و آنان در یورت‌های خود زندگی کنند.

در این نشست همچنین، عریضه یک ساکن ولسوالی آبکمری در قسمت استفاده از یورت نیز بررسی شد و فیصله شد که هیچ کدام از یورت تحت دعوا الی حل دعوا بالای آن استفاده نکنند.

در این نشست بر تهیه پلان کاری سال ۱۴۰۲ با اولویت دهی ولسوالی‌های آبکمری، جوند و بالامرغاب فیصله شد و همچنان فیصله شد که زمین‌های سردشت کندلان و نقاط باقی مانده اراضی خواجه سرخیان ولسوالی قادس الی اخیر ماه رمضان جی پی اس شود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۱:۵۸
Background image

نشست اداری ریاست عدلیه ولایت غزنی برگزار شد

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت غزنی روز دو‌شنبه، ۱۹ ذی‌الحجة به ریاست مولوی مطیع الحق عثمان، رئيس عدلیه و با اشتراک آمرین و کارمندان این ریاست برگزار شد.
رئیس عدلیه ولایت غزنی در این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۱۱:۴۸
Background image

از تصرفات جدید در زمین‌های امارتی در ولایت لوگر جلوگیری شد

 هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت لوگر روز چهارشنبه، ۲۱ ذی‌الحجة به منظور تشخیص زمین‌های غصب شده به ساحه ویدخ واقع مرکز این ولایت سفر کرد.
هیئت تخنیکی در جریان این سفر در ساحه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۹ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت بامیان

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت بامیان روز چهارشنبه، ۲۱ ذی‌الحجة به ریاست مولوی عبدالمالک مبرور، رئيس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.
رئیس عدلیه ولایت. . .

BACK TO NEWS