نزدیک به 800 کودک متخلف از قانون در مراکز اصلاح و تربیت اطفال نگهداری می‌شوند

waheed
چهارشنبه ۱۳۹۸/۱۱/۹ - ۱۲:۵۲

در حال حاضر 796 کودک متخلف از قانون در مراکز اصلاح و تربیت اطفال وزارت عدلیه در سراسر کشور نگهداری می‌شوند که شامل 774 پسر و 22 دختر می‌باشد.

بر بنیاد گزارش ماه قوس این مراکز، 247 تن از این اطفال در مرکز اصلاح کابل نگهداری می‌شوند که بیشترین تعداد را در سطح کشور  تشکیل می‌دهد و به تعقیب آن، در مرکز اصلاح هرات 109 کودک و در مرکز اصلاح ننگرهار 55 کودک نگهداری شده و تحت اصلاح و تربیت قرار می‌گیرند.

عمده‌ترین تخلفاتی که این اطفال مرتکب شده‌اند سرقت و جرایم علیه امنیت داخلی و خارجی است که 239 کودک در رابطه با قضایای سرقت و 146 کودک دیگر در رابطه با قضایای جرایم علیه امنیت داخلی و خارجی به این مراکز انتقال داده شده‌ و نگهداری و تحت تربیت قرار دارند.

دیگر تخلفاتی که این اطفال مرتکب شده‌اند به ترتیب شامل، قتل، لواط، قاچاق مواد مخدر، قطاع‌الطریقی، جنگ، تخلفات جنحوی، زنا، سرقت مسلحانه، حادثات ترافیکی، اختطاف، قاچاق اسلحه و جعل و تزویر می‌شود.

از میان 796 کودکی که در مراکز اصلاح در سراسر کشور نگهداری می‌شوند، 61 تن آنان در مرحله مظنونیت، 123 تن در مرحله اتهام و 612 تن در مرحله محکومیت قرار دارند و برای 45 نفر دیگر حکم قطعی صادر شده‌است.

اطفال متخلف از قانون که از 12 تا 18 سال عمر دارند، پس از تخلف و دریافت قرار سارنوالی برای اکمال تحقیق و محاکمه به مراکز اصلاح و تربیت اطفال وزارت عدلیه انتقال و در آن نگهداری می‌شوند. اطفالی که از سوی محکمه، محکوم به حجز می‌شوند نیز برای سپری کردن مدت حجز شان در این مراکز نگهداری می‌شوند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۳:۵۱
Background image

بررسی حدود ۷۰ جریب زمین در ولایت ننگرهار

 نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت ننگرهار روز چهارشنبه، ۲۸ ذی‌الحجة با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.
در این نشست هیئت تخنیکی دوسیه حدود هفتاد (۷۰) جریب زمین در ساحه گچ. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۱۱:۳۰
Background image

۵ باب دفتر بنیادهای خیریه و اتحادیه‌ها در شهر کابل به دلیل فعالیت های غیرقانونی مسدود گردید

هیئت نظارتی ریاست جمعیت‌ها و نهادهای اجتماعی وزارت عدلیه، طی ماه جوزای سال جاری، فعالیت‌های ۹ اتحادیه و ۱۰ بنیاد خیریه و یک شورا را در شهر کابل نظارت و بررسی کرده است.
هیئت مؤظف طی این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۱۵:۴۷
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت کاپيسا

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت کاپيسا روز سه‌شنبه، ۲۷ ذی‌الحجة به ریاست مولوی عبدالقدیر عابد، رئیس عدلیه ولایت کاپیسا و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.
در این نشست،. . .

BACK TO NEWS