رییس عدلیه پکتیکا از وکلای مدافع این ولایت خواست تا از طرزالعمل وکلای مدافع تخطی نکنند

barekzai_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۸ - ۹:۸
.

ریاست عدلیه ولایت پکتیکا نشست هماهنگی را با شماری از وکلای مدافع این ولایت برگزار کرد و رییس عدلیه پکتیکا در آن از وکلای مدافع خواست تا شرایط اقتصادی مردم را در نظر بگیرند و از قیمت تعیین‌شده در طرزالعمل وکلای مدافع از موکلین خود پول بیشتر اخذ نکنند.

این نشست هماهنگی روز سه‌شنبه، ۲۳ صفرالمظفر به ریاست قاری شکرالله احمد، رییس عدلیه پکتیکا و با حضور دیگر مسوولان این ریاست و وکلای مدافع ولایت مذکور در مقر ریاست عدلیه برگزار شد.

رییس عدلیه پکتیکا وکالت دفاع را مسلک مقدس خواند و گفت که وکلای مدافع از حق مظلوم در برابر ظالم دفاع می‌کنند. وی به وکلای مدافع گفت که با توجه به شرایط اقتصادی با مردم از ترحم کار گیرند و در امور کاری خود دقت لازم کنند.

وکلای مدافع پکتیکا نیز در این نشست مشکلات کاری خود در محاکم و ارگان‌های با صلاحیت نظامی را با رییس عدلیه شریک ساخته و خواستار حل آن گردیدند.

رییس عدلیه گفت که در قسمت حل مشکلات موجود با ارگان‌های مربوطه صحبت کرده و به آن نقطه پایان می‌گذارد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۲ - ۱۴:۵۷
Background image

دستگاه معیاری تصفیه آب به منظور تأمین آب آشامیدنی صحی در وزارت عدلیه نصب و بهره برداری شد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی روز پنجشنبه، ۲۷ ربیع الاول یک پایه دستگاه معیاری تصفیه آب را که به منظور تأمین آب پاک و صحی برای کارمندان این وزارت نصب. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۴:۶
Background image

برنامه ارزیابی نیازهای آموزشی کارمندان وزارت عدلیه برگزار شد

 برنامه ارزیابی نیازهای آموزشی کارمندان وزارت عدلیه روز دوشنبه، ۲۴ ربیع الاول با حضور رئیسان و کارمندان این وزارت و هیئت انستیتوت خدمات ملکی برگزار شد.
در افتتاحیه این برنامه محترم مفتی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۰ - ۱۴:۱۹
Background image

برگزاری نشست رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب‌شده

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون، موضوعات هزاران جریب زمین را در ولایات مختلف کشور مورد بررسی قرار. . .

BACK TO NEWS