دیدار رییس عدلیه ولایت زابل با عریضه نویسان این ولایت

hayat_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۸/۱۲ - ۱۲:۱۹
.

الحاج مولوی عبدالوراث خلیل، رییس عدلیه ولایت زابل روز چهارشنبه، ۷ ربیع الثانی با عریضه نویسان این ولایت در مقر ریاست عدلیه دیدار و گفتگو کرد.

این نشست با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد و بعداً رییس عدلیه پیرامون موضوع صحبت نموده و از عریضه نویسان این ولایت خواست که عرایض را مطابق به اصول امارت اسلامی تحریر نمایند.

.

او افزود که در عریضه باید شهرت مکمل عارض و معروض علیه، موضوع عریضه، حدود اربعه مدعی بها و قیمت عریضه، تحریر گردد.

وی همچنان از عریضه نویسان این ولایت خواست که اتحادیه عریضه نویسان را ایجاد نموده و در کارهای رهنماهای معاملات مداخله نکنند.

در پایان، عریضه نویسان از رییس عدلیه زابل تشکری نموده و وعده نمودند که به سفارشات رییس عدلیه عمل خواهند نمود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۱۵
Background image

چهار تن از رئیسان مرکزی وزارت عدلیه معرفی شدند

 چهار تن از رئیسان مرکزی وزارت عدلیه که بر اساس پیشنهاد این وزارت و منظوری مقام عالی ریاست الوزرا تعیین شده‌اند، طی مراسمی با حضور محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۴:۳
Background image

۱۷ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز شنبه، ۲۰ رجب المرجب حدود ۱۷ دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۴ - ۱۳:۵۲
Background image

فعالیت شماری از موتر فروشی‌ها در ولایت پکتیا مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی رياست عدلیه ولایت پکتیا روز یکشنبه، ۲۱ رجب‌المرجب شماری از موترفروشی‌‌ها را در شهر گردیز، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت مؤظف نظارتی جوازهای فعالیت، کتاب‌های ثبت. . .

BACK TO NEWS