دیدار رییس عدلیه ننگرهار با مسوولان بنیادهای خیریه این در این ولایت

hayat_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۵ - ۱۰:۲۸

ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز شنبه، ۲۲ رجب المرجب نشست هماهنگی را با مسوولان بنیادهای خیریه فعال در این ولایت برگزار کرد.

در این نشست مولوی فاتح الله فاتح، رییس عدلیه، مسوولان آمریت انسجام و مسوولان بنیادهای خیریه حضور داشتند و رییس عدلیه بر اخذ جواز، همکاری و هماهنگی میان بنیادهای خیریه، ارایه گزارش به ریاست عدلیه، اطاعت از هدایات و احترام به اوامر تاکید کرد.

رییس عدلیه گفت که بنیادهای خیریه مطابق اساسنامه خود فعالیت کرده و در کمک‌رسانی به اشخاص بی‌بضاعت برخورد تبعیض آمیز نکنند.

از طرفی هم مسوولان بنیادهای خیریه اطمینان دادند که تمامی هدایات ریاست عدلیه و نظام را به صورت کامل رعایت می‌کنند. آنان همچنین برخی مشکلات خویش را با ریاست عدلیه شریک ساختند و رییس عدلیه در قسمت حل آن به آنان اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۲:۱۵
Background image

۱۸ باب دفتر رهنمای معاملات در ولایت هرات مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت هرات روز شنبه، ۱۱ رمضان حدود ۱۸ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر هرات مورد نظارت قرار داد و فعالیت‌های شان را بررسی کرد.

طی این نظارت جوازهای فعالیت،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۲:۷
Background image

فعالیت شماری از عریضه نویسان در ولایت نیمروز مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت نیمروز روز دوشنبه، ۱۳ رمضان فعالیت‌های ۲۳ عریضه نویس را در شهر زرنج، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

هیئت نظارتی طی این نظارت جوازهای فعالیت‌ عریضه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۵۸
Background image

برنامه آموزشی برای شماری از وکلای مدافع در ننگرهار برگزار شد

 ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز پنجشنبه، ۹ رمضان برنامه آموزشی یک روزه را برای وکلای مدافع این ولایت به منظور ارتقای ظرفیت آن‌ها برگزار کرد.

این برنامه در هماهنگی با محکمه استیناف. . .

BACK TO NEWS