برگزاری نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت غور

hayat_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۴/۱۹ - ۱۵:۳۴
.

نشست هیأت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت غور روز یکشنبه، ۲۱ ذوالحجه با حضور رییس و اعضای هیأت برگزار شد.

در این نشست درباره علفچر نرکوه که مورد ادعای دو شخص است بحث شد و فیصله شد که قطعات متصرفه اشخاص الی سرک عمومی نظر به اسناد علفچر عامه گزارش شود و در صورتی که قناعت نکنند به کمیسیون مرکزی راجع گردد.

هیأت درباره ۸۷ جریب زمین شامل نقشه کادستر واقع جرتیلک الی جر خشنوی مرکز که دو شخص آن را توزیع کرده‌اند، فیصله کرد که هیأت با اشخاص مذکور به ساحه مورد ادعا رفته و آن را بررسی کند.

در این نشست همچنین موضوع زمین للمی سیاه نیشر در قریه خواجه لشکر راه شویج ولسوالی الفاروق که قبلا امارتی گزارش شده بود و اشخاص متعدد در آن ادعای مالکیت داشتند بررسی شد. هیأت از اشخاص مذکور اسناد مطالبه کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۲:۳۷
Background image

رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در مورد دوسیه‌های حدود ۳۴ هزار جریب زمین تصمیم‌گیری کرد

 رهبری کمیسیون جلوگیری از غصب زمین در نشستی به ریاست محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه و رئیس کمیسیون موضوعات حدود ۳۴ هزار جریب زمین را در ولایات مختلف کشور مورد بررسی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۹:۱
Background image

وزیر عدلیه بر کار با اخلاص مسؤولان این وزارت تأکید کرد

 محترم شیخ الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی در مراسم معرفی شماری از رئیسان و مسؤولان این وزارت تأکید کرد که اخلاص در امور کاری و تقویت نظام بر هر مسؤول لازم است.

مر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۳:۲۸
Background image

برگزاری امتحان رقابتی یک بست خالی وزارت عدلیه

 ریاست امور کارکنان وزارت عدلیه امارت اسلامی روز سه‌شنبه، ۳۰ ذوالحجة امتحان رقابتی یک بست خالی رتبه چهارم ریاست عمومی انسجام این وزارت را از طریق رقابت آزاد برگزار کرد.

در این امتحان. . .

BACK TO NEWS