برگزاری نشست هماهنگی میان آمریت وکلای مدافع زون شمال و وکلای مدافع ولایت بلخ

barekzai_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۸ - ۱۲:۱
.

 آمریت وکلای مدافع زون شمال روز چهارشنبه، ۹ ذوالقعده با شماری از وکلای مدافع ولایت بلخ نشست هماهنگی برگزار کرد.
این نشست در تالار ریاست عدلیه ولایت بلخ برگزار شد و در آن درباره هماهنگی بیشتر میان وکلای مدافع، پیش برد امور طبق طرزالعمل انسجام وکلای مدافع، مسایل مربوط به تصفیه مالیاتی، کتاب ثبت عواید و تنظیم بهتر امور بحث صورت گرفت.
وکلای مدافع هم در این نشست مشکلات خود را با مسؤولین آمریت وکلای مدافع زون شمال شریک ساختند که در زمینه حل آن به آن‌ها اطمینان داده شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۴ - ۱۰:۵۲
Background image

تشخیص بیش از ۲۲ جریب زمین امارتی در ولایت سمنگان

 نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت سمنگان روز یکشنبه، ۴ ذی‌الحجة با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.
در این نشست هیئت تخنیکی، دوسیه‌ حدود بیست و دو اعشاریه پنج (۲۲.۵) جریب. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۴ - ۱۰:۳۸
Background image

۱۰ دارالوکاله در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی آمریت وکلای مدافع ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز دوشنبه، ۵ ذی‌الحجة ۱۰ باب دارالوکاله‌ را در ناحیه چهارم شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های شان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۴ - ۱۰:۲۱
Background image

تشخیص بیش از ۶۰۰ جریب زمین امارتی در ولایت بلخ

نشست هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین ولایت بلخ روز یکشنبه، ۴ ذی‌الحجة با حضور رئیس و اعضای این هیئت برگزار شد.
در این نشست دوسیه بیش از شش صد (۶۰۰) جریب زمین در قریه چهارسای مربوط. . .

BACK TO NEWS