برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار

barekzai_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۹/۲۸ - ۱۲:۰
.

نشست اداری ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز یکشنبه، ۱۳ جمادی‌الثانی به ریاست مولوی محمد رئیس محمدی، رئيس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان این ریاست برگزار شد.

رئیس عدلیه ولایت ننگرهار در این نشست به کارمندان این ریاست درباره اجرای مسؤولیت‌های شان، ادا نمودن نماز در جماعت، داشتن اخلاص، احترام متقابل میان کارمندان، برخورد نیک با مراجعین و دیگر موارد ضروری توصیه‌های لازم نمود.

در این نشست آمرین و کارمندان این ریاست نیز مشکلات و پیشنهادهای شان را به منظور بهبود امور کاری مطرح کرده و خواهان رسیدگی به آن گردیدند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۰ - ۱۴:۴۲
Background image

نشست کمیته مشترک کنترول کرایه منازل برگزار شد

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل که به رهبری وزارت عدلیه و عضویت قوماندانی امنیه، استخبارات، شاروالی و دیگر ادارات ذیربط امارتی تشکیل شده، نخستین نشست خود را برگزار کرد.

این نشست به. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۰ - ۹:۴۷
Background image

از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی در ولایت بامیان امتحان اخذ شد

 ریاست عدلیه  ولایت بامیان  روز شنبه، ۱۸ صفر‌المظفر برنامه ارزیابی و اخذ امتحان از تعدادی از متقاضیان جواز فعالیت عریضه نویسی را در این ولایت برگزار کرد.

در این امتحان که مسؤولان ریاست. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۹ - ۱۰:۲۲
Background image

استرداد بیش از ۳۷ هزار جریب زمین امارتی در ۱۰ ولایت طی یک ماه گذشته

 هیأت‌های تخنیکی جلوگیری از غصب زمین در جریان ماه محرم الحرام سال ۱۴۴۷ هجری قمری بیش از سی‌وهفت‌هزار و پنجاه و دو (۳۷۰۵۲) جریب زمین امارتی را در ولایت‌ فارياب، جوزجان، دايکندی، غور،. . .

BACK TO NEWS