نشست هماهنگی میان آمریت وکلای مدافع زون شمال و ریاست محکمه استیناف ولایت بلخ برگزار شد

barekzai_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۰:۹
.

مولوی اسدالله ابو حکمت، آمر وکلای مدافع زون شمال روز شنبه، ۲۴ جمادی الأولی با مولوی غلام الله عادل، رئیس محکمه استیناف ولایت بلخ در مقر آن ریاست نشست هماهنگی برگزار کرد.
مولوی اسدالله ابو حکمت در این نشست برخی از مشکلات وکلای مدافع در ولایت بلخ را مطرح کرد و تصریح نمود که وثیقه‌های آنعده از وکلای مدافع که جواز فعالیت قانونی از وزارت عدلیه ندارند، اجرا نگردد.
رئیس محکمه استیناف نیز با استماع موضوعات مطرح شده اطمینان داد که در قسمت مشکلات موجود با ادارات مربوط هماهنگی لازم نموده و در زمینه حل آن اقدام می‌کند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۱:۵۴
Background image

برگزاری نشست هماهنگی میان ریاست مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و محکمه استیناف ولایت کابل برگزار شد

 محترم مفتی ضیاء الحق ثاقب، رئیس مساعدت‌های حقوقی وزارت عدلیه و هیئت همراهش در نشستی با محترم مفتی ذبیح الله ساجد، رئیس محکمه استیناف ولایت کابل بر هماهنگی بیشتر میان دو اداره تأکید. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۱:۳۰
Background image

رئیس وکلای مدافع وزارت عدلیه با شماری از مسؤولان ولایت‌های پکتیا و خوست دیدار کرد

 محترم مولوی جان محمد «محمد طلحه»، رئیس وکلای مدافع وزارت عدلیه در رأس یک هیئت به ولایت‌های پکتیا و خوست سفر نموده و با شماری از مسؤولان محلی این ولایات نشست‌های هماهنگی جداگانه برگزار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۱:۱۴
Background image

شماری از دفاتر رهنمای معاملات در ولایت کنر مورد نظارت قرار گرفت

 هیئت نظارتی ریاست عدلیه ولایت کنر روز چهارشنبه، ۲۸ شوال ۸ باب دفتر رهنمای معاملات را در شهر اسعد آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داد.

طی این نظارت هیئت نظارتی جوازهای فعالیت،. . .

BACK TO NEWS