چهارمین دور امتحان ورودی وکالت دفاع با حضور صدها متقاضی برگزار شد

barekzai_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۵ - ۱۲:۴
.

وزارت عدلیه امارت اسلامی افغانستان چهارمین دور امتحان ورودی وکالت دفاع را با اشتراک حدود ۵۰۰ تن از متقاضیان جواز وکالت دفاع در مقر این وزارت برگزار کرد.

این امتحان روز یکشنبه، ۲۴ شعبان با حضور و سخنرانی محترم شیخ‌الحدیث مولوی عبدالکریم حیدر، معین مسلکی وزارت عدلیه، محترم شیخ عبدالصمد حقانی، نماینده ستره محکمه، محترم مولوی رحمت‌الله حقانی، رئیس وکلای مدافع وزارت عدلیه و سایر مقامات و مسوولان این وزارت برگزار شد.

معین مسلکی وزارت عدلیه طی سخنرانی‌اش در برنامه افتتاحیه این امتحان گفت که امتحان امروز سرنوشت ساز است و هدف اصلی آن این است که وکلای آراسته با شریعت اسلامی و دانش مسلکی به جامعه تقدیم شود.

وی خطاب به متقاضیان جواز وکالت دفاع گفت که شما با موفقیت در امتحان و مراحل دیگر و اخذ جواز، از نظام امارت اسلامی و وزارت عدلیه نمایندگی می‌کنید و تاکید کرد که سیرت و صورت تان باید مطابق شریعت اسلامی باشد تا نمایندگی شایسته از نظام کنید.

معین مسلکی وزارت عدلیه همچنین تصریح کرد که نیت وکلای مدافع از وظیفه شان پیدا کردن پول نباشد بلکه نیت شان این باشد که خادم جامعه و مردمی باشند که چندین دهه به خاطر دین و شریعت شان مبارزه و جهاد کردند.

او افزود که وزارت عدلیه در مرکز و ریاست‌های عدلیه در ولایات به صورت منظم از فعالیت‌های وکلای مدافع نظارت می‌کنند و در صورتی که وکلا تخلفی کرده باشند، مورد بازپرس قرار می‌گیرند.

شیخ عبدالصمد حقانی، نماینده ستره محکمه نیز در این برنامه صحبت کرد و گفت که تصمیم رهبران امارت اسلامی این است که محاکم کشور بیشتر فعال شوند و برای این کار برجستگی وکلای مدافع شرط اساسی است. او تأکید کرد که نیاز است هم وکلای مدافع و هم قضات به اصول و قوانین تسلط کامل داشته باشند و در این راستا برنامه‌های مختلف روی دست گرفته شده است.

او همچنین گفت که وکلای مدافع باید وکالت مؤکل خود را به بهترین شکل انجام دهند و در عین حال از جعل و تزویر خودداری کرده و اصول و آداب محاکم را نیز رعایت کنند.

در این برنامه مولوی رحمت‌الله حقانی، رئیس وکلای مدافع وزارت عدلیه هم صحبت کرده و از شفافیت پروسه امتحان و مراحل بعدی آن به امتحان دهندگان اطمینان داد. او همچنین رهنمایی‌های لازم در مورد امتحان را برای امتحان دهندگان ارایه کرد.

برای شرکت در این دور امتحان ورودی وکالت دفاع ۵۱۰ تن ثبت نام کرده بودند که از این میان ۵۰۱ تن واجد شرایط شناخته شدند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۵ - ۱۲:۴
Background image

چهارمین دور امتحان ورودی وکالت دفاع با حضور صدها متقاضی برگزار شد

وزارت عدلیه امارت اسلامی افغانستان چهارمین دور امتحان ورودی وکالت دفاع را با اشتراک حدود ۵۰۰ تن از متقاضیان جواز وکالت دفاع در مقر این وزارت برگزار کرد.

این امتحان روز یکشنبه، ۲۴ شعبان. . .

شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۴ - ۱۳:۵۸
Background image

رئیس عدلیه ولایت نیمروز با مسؤولان ولسوالی‌ چهاربرجک دیدار کرد

 مولوی عبدالوارث خليل رئيس عدلیه ولایت نیمروز و هیئت همراهش  روز سه‌شنبه، ۱۹ شعبان به‌ ولسوالی‌ چهاربرجک این ولایت سفر کرده و با شماری از مسؤولان محلی ولسوالی‌‌ مذکور دیدار کرد.
رئیس. . .

شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۴ - ۱۳:۴۵
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت بادغیس

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت بادغیس روز چهارشنبه، ۲۰ شعبان به ریاست مولوی عبدالرازق مرزوقی، رئيس عدلیه این ولایت و با اشتراک آمرین و کارمندان این ریاست برگزار شد.
رئیس عدلیه ولایت. . .

BACK TO NEWS