وزیر عدلیه با هیأتی از علمای ترکیه در مورد تقویت همکاری‌ها و شریک‌سازی تجارب گفتگو کرد

barekzai_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۱ - ۱۷:۲۹
.

شیخ‌الحدیث مولوی عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه امارت اسلامی با هیأتی از علمای کشور ترکیه به رهبری سلیم ارگون، معاون ریاست امور مذهبی آن کشور دیدار و گفتگو کرد. این هیأت شامل رییسان سازمان‌های دینی و استادان پوهنتون‌های آن کشور می‌باشد که به افغانستان سفر کرده‌اند.
در این دیدار که روز پنج‌شنبه، ۱۸صفرالمظفر در مقر وزارت عدلیه انجام شد، وزیر عدلیه ضمن خوش‌آمدید گفتن به هیأت مذکور، افغانستان و ترکیه را دو کشوری دارای مشترکات دینی و مذهبی خواند.
او افزود که مذهب حنفی از مشترکات دو کشور است که همه بخش‌ها از سیاست گرفته تا اقتصاد، حقوق بشر و نظام حکومت‌داری در آن شامل است.
وزیر عدلیه امارت اسلامی همچنین از پذیرایی ترکیه از شهروندان افغانستان در آن کشور قدردانی کرد و افزود که به نسبت سهولت‌های زندگی که در ترکیه فراهم است، افغان‌ها علاقه دارند تا در آنجا زندگی کنند.
وی در مورد روند قانون‌گذاری درافغانستان و نیز تطبیق عدالت در کشور صحبت کرد و تاکید کرد که تمام قوانین افغانستان از کتاب الله، سنت رسول الله و منابع معتبر فقه حنفی تخریج می‌شود و افزود که وزارت عدلیه به شدت در این عرصه کار می‌کند.
وزیر عدلیه همچنین بر تطبیق عدالت تاکید کرد و گفت که امارت اسلامی آماده است در این عرصه از تجارب ترکیه و علمای آن کشور استفاده کند.
از طرفی هم رییس و اعضای هیأت علمای ترکیه در این دیدار گفتند که روابط افغانستان و ترکیه بیش از صد سال قدمت دارد و دو کشور در بخش‌های مختلف همکاری دارند. او گفت که افغانستان و ترکیه کشورهای اسلامی هستند که می‌توانند از تجارب یکدیگر استفاده کنند.
آنان گفتند که وظیفه وزارت عدلیه سخت است چون تطبیق عدالت کار آسانی نیست و اکثریت مردم هم منتظر اند که عدالت تطبیق شود و تاکید کردند که با تقویت نظام و اقتصاد عدالت هم به گونه درست تطبیق می‌شود.
علمای کشور ترکیه همچنین گفتند که ترکیه آماده همکاری و شریک سازی تجارب در بخش‌های حقوقی و عدالت با نهادهای ذیربط در افغانستان است و نیز از تجارب امارت اسلامی استفاده خواهد کرد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۲۶
Background image

شماری از دارالترجمه‌ها در ولایت ننگرهار مورد نظارت قرار گرفت

 مسؤولان مدیریت تصدیق ترجمه اسناد رسمی ریاست عدلیه ولایت ننگرهار روز چهارشنبه، ۵ ذوالقعدة ۸ باب دارالترجمه‌ را در شهر جلال آباد، مرکز این ولایت مورد نظارت قرار داده و فعالیت‌های آنان را. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۸
Background image

برگزاری نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا

 نشست اداری ریاست عدلیه ولایت پکتيکا روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة به ریاست مولوی لاهور خان وفادار، رئیس عدلیه ولایت پکتیکا و با اشتراک آمرین و کارمندان ریاست مذکور برگزار شد.

در این نشست،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۱۰
Background image

۱۳ دفتر لیلیه محصلین در ولایت پروان مورد نظارت قرار گرفت

 کمیته مشترک کنترول کرایه منازل در ولایت پروان به رهبری ریاست عدلیه این ولایت، روز سه‌شنبه، ۴ ذوالقعدة ۱۳ دفتر لیلیه محصلین را در شهر چاریکار، مرکز این ولایت مورد نظارت قرارد داد.

طی. . .

BACK TO NEWS